Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Φουρθιώτης «έδωσε στεγνά» την Μελέτη – Δίνει την απάντηση του σε όλα όσα ειπώθηκαν!

Η κόντρα μεταξύ του Μένιου Φουρθιώτη και της Ελεονώρας Μελέτη φαίνεται να φουντώνει. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση του καναλιου ότι τερματίζει τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια.

Μετά λοιπόν τα ειρωνικά σχόλια που έκανε η Μελέτη μέσω facebook για το πόσο έχει στενοχωρηθεί που την έδιωξαν απο το Epsilon, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν ανακοίνωναν σε μία λαϊκή αγορά πως φεύγει και όχι στην εκπομπή της Λαφαζάνη θα το μάθαινε περισσότερος κόσμος, ήρθε και η απάντηση του παρουσιαστή.

«Εμείς εδώ στα αποκαλυπτικά και στο Έψιλον είμαστε μία οικογένεια όλοι εδώ. Θέλω να πω λοιπόν κάτι που έχει στιγματίσει την ιστορία μας και το γνωρίζουμε. Πολλές φορές λοιπόν πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας και τα γνωρίζετε κυρίες και κύριοι, είναι καταστάσεις που μας θυμίζουν ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα. Θέλω να πω γιατί έχουμε αρχίσει να μιλάμε για ζώα, φίδια, οχιές και άλλα, θέλω να πω και να θυμίσω. Θυμάστε γιατί κρεμάστηκε ο Ιούδας; Για τριάντα αργύρια. Αν το ψάξεις λοιπόν, μέχρι τώρα ίδιο αποτέλεσμα είναι σε προδίδουν για τριάντα αργύρια» είπε όλο νόημα ο Μένιος και πρόσθεσε: «Πολλές φορές οι συμφωνίες που διατυπώνονται στα συμβόλαια π.χ  αν έχεις κάνει κάποιο συμβόλαιο εσύ με τον Παντελή και κάποιος το στείλει σε εμένα. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχεις εμμονή μαζί μου;»

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!