Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρωινούλι: Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Τσάβαλου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε (VIDEO)

Καλεσμένη στο «Πρωινούλι» βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Τσάβαλου και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την επηρέασε στη δουλειά της ενώ αποκάλυψε ότι πρώτη φορά της συνέβη κατά την διάρκεια μιας παράστασης.

Η ηθοποιός έπασχε από συχνές κρίσεις πανικού και συμβούλευσε τους τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής για την αντιμετώπιση του ζητήματος.
«Τις κρίσεις πανικού τις παθαίνω έτσι κι αλλιώς, όμως τώρα όχι συχνά γιατί έκανα ψυχοθεραπεία. Δεν έχουν να κάνουν με το άγχος της δουλειάς αλλά με άλλα πράγματα. Νομίζω πως τις είχα από το σχολείο όμως δεν το είχα καταλάβει, δεν το είχα συνειδητοποιήσει και φοβόμουν» είπε η Κατερίνα Τσάβαλου στην Όλγα Λαφαζάνη και πρόσθεσε:
«Πρώτη φορά το έπαθα πάνω στη σκηνή. Μούδιασα ολόκληρη. Ήταν πολύ άσχημο και μετά πήγα και το κοίταξα. Έκανα ψυχοθεραπεία. Εκεί σου βγαίνουν τόσα άλλα πράγματα που πρέπει να λύσεις ή να διαχειριστείς αλλά εντάξει τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έχω πάρει ποτέ φαρμακευτική αγωγή. Καλύτερα κάποιος να κάνει ψυχοθεραπεία ή να το λύσει κάπως αλλιώς παρά να πάρεις φάρμακα».

Δείτε όσα είπε η ηθοποιός στο «Πρωινούλι»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!