Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη απο το Epsilon-Τι λέει η ανακοίνωση του καναλιου;

Πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Πρωινούλι ανακοινώθηκε πως η παρουσιάστρια σταματά τη συνεργασία της με το κανάλι.

«Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Epsilon. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ελεονώρα δε θα βρίσκεται από σήμερα στην οικογένεια του Epsilon. Το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση και έληξε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια» είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Λαφαζάνη.

Λίγο αργότερα το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση αυτη:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon Tv ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη στην οποια εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα»

13220799_1005181366204069_1451607506554788539_o

Να σας θυμίσουμε, ότι ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και το Epsilon υπήρξε έντονη διαφωνία. Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ weekly, αλλά ο σταθμός απαγόρευσε την κυκλοφορία της. Η παρουσιάστρια μέσα απο μια επιστολή, η οποία είχε ως παραλήπτες το κανάλι, αλλά και το εν λόγω περιοδικό, ανέφερε πως συνέντευξή της θα έπρεπε να κυκλοφορήσει, καθώς στο συμβόλαιο της με τον σταθμό δεν υπάρχει η συμφωνία του να μην παραχωρεί συνεντεύξεις στα συγκεκριμένα έντυπα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!