Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας:«Είχε πει για μένα “προβλέπω πως αυτός ο άθλιος θα έχει έξι μήνες καριέρα στην τηλεόραση”!» (VIDEO)

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ντέπυ Γκολεμά πέταξαν τα βέλη τους στον Λάκη Λαζόπουλο, μετά την προβολή του τελευταίου Αλ Τσαντίρι Νιουζ και ο Γιώργος Λιάγκας υπερασπίστηκε τον παρουσιαστή με πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα.

«Η Γκολεμά, πριν από 20 χρόνια που είχα ξεκινήσει την καριέρα μου, είχε πει ότι “προβλέπω πως αυτός ο άθλιος θα έχει έξι μήνες καριέρα στην τηλεόραση”. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Όταν ο καθένας βγάζει την κακία του και αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί που έχει βρίσει κάνουν 20 χρόνια καριέρα… Ο κόσμος αποφασίζει και όχι η οποιαδήποτε Γκολεμά, την οποία εκτιμώ, σημαίνει ότι δεν έχει δίκιο. Το ότι δεν αρέσω στη Γκολεμά είναι δικαίωμά της, εμένα μου αρέσει η κριτική της. Ότι είπε η Γκολεμά ότι θα κάνει 13% ο Λάκης, δεν σημαίνει ότι θα κάνει 13% ο Λάκης. Ο Λάκης κάποτε έκανε 60%. Τώρα, αν εξαιρέσεις το “Ράδιο Αρβύλα” που κάνει κάθε εβδομάδα 40% -και εμείς ακόμα έχουμε πέσει- υπάρχει μια πτώση της τηλεθέασης γενικότερα».

Ο Γιώργος Λιάγκας επίσης έκανε μία ακόμη παρατήρηση: «Γιατί δε λέει καμία από τις δύο (Γραμμέλη – Γκολεμά) ότι την Τρίτη είχε ΑΕΚ – Ολυμπιακό τελικό και το είδαν όλοι; Εγώ δέχομαι ότι ο Λάκης έχει μια μανία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, άλλο όμως αυτό και άλλο η τηλεθέαση».

https://www.youtube.com/watch?v=_TL6srdnLck

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!