Ρένια Λουιζίδου: Γιατί είπε «όχι» στην επιστροφή της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»;

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνεντευξη της, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Γιατί αποφάσισε να μην είναι μέλος του cast;

«Ναι, μου απευθύνθηκαν δεδομένου του ριμέικ. Είναι μια περίεργη συγκυρία γιατί είχαμε ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους του Alpha τη σοβαρή πιθανότητα να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το «Σόι». Διά λόγου είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Πρόκειται για μια σειρά που αγαπάω και που έχει «κυλήσει» μέσα σε περίοδο κρίσης με τις πιο καλές συνθήκες συνεργασίας. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν συμφώνησα να συμμετάσχω στους «Παντρεμένους», παρά μόνο ότι ήμουν δεσμευμένη αλλού», είπε χαρακτηριστικά στο TV Έθνος, η Ρένια Λουιζίδου.

Μάλιστα, σχετικά με το επικείμενο remake, η ηθοποιός επεσήμανε: «Αυτά τα πράγματα έχουν ή δεν έχουν ενδιαφέρον ανάλογα με τη σεναριακή ιδέα. Πρόκειται για μια σειρά που ξεκίνησε το 1997, άρα μιλάμε για είκοσι χρόνια μετά και θα είχε πλάκα να δεις αυτούς τους ανθρώπους σήμερα. Δεν έφτασα στο σημείο να δω τα κείμενα για να σας πω τη γνώμη μου».

Ωστόσο, κάτι αντίστοιχο ακούγεται τελευταία και για τους Απαράδεκτους του Mega. Θα δεχόταν κάτι τέτοιο; «Αυτό δεν το ξέρω και ούτε μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τον Βλάσση. Λείπει ένας άνθρωπος, είναι αισθητή η απουσία, δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος μπορεί να το σκέφτηκε αυτό. Θα ήταν θλιβερό για όλους μας».