Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Καβακάκης: «Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να πατήσουν πάνω σε όλη αυτήν τη δημοσιότητα της διαφήμισης και το…»

Ο Γιώργος Καβακάκης, που έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από τη συμμετοχή του στο επιτυχημένο -αλλα πρόωρα κομμένο- διαφημιστικό, με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, μίλησε στο «ΕΓΩ» για την αποδοχή της διαφήμισης αλλά και για τον «πόλεμο» που δέχθηκε.

Μέσα από μία διαφήμιση, κατάφερες να γίνεις γνωστός. Πώς σου φάνηκε;

Νομίζω ότι όλα είναι θέμα timing. Έτυχε μέσα από τη συγκεκριμένη διαφήμιση. Μπορεί να έχω κάνει καριέρα και ατό εξωτερικό, όμως στην Ελλάδα γίνεσαι γνωστός μόνο όταν κάνεις κάτι εντός συνόρων. Ήταν κάτι τρανταχτό. Η κυρία Δημητρίου πάντα τραβάει τα φώτα πάνω της.

Το φανταζόσουν;

Όχι καθόλου. Νόμιζα ότι θα είναι μία πασχαλινή διαφήμιση, όπως κάνει κάθε χρονιά η συγκεκριμένη γνωστή εταιρεία. Στάθηκα περισσότερο στο σατιρικό κομμάτι. Είχα μία σκηνή και ήξερα μόνο αυτή, όχι το υπόλοιπο καστ. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι θα ακολουθούσε μια σχετική πλάκα μεταξύ γνωστών και φίλων που θα έβλεπαν το διαφημιστικό. Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις.

Αν ήξερες τι θα ακολουθούσε, θα το έκανες και πάλι;

Ναι.

Πώς σου φάνηκε ως άνθρωπος η Άντζελα Δημητρίου;

Είναι όπως τη βλέπετε και εσείς. Απλή, αυθεντική και έξω καρδιά.

Μιλήσατε μετά τη διακοπή του διαφημιστικού;

Ναι. Στην αρχή δεν το πίστευε κανένας μας γιατί είχαμε επικοινωνήσει με τη διαφημιστική και μας έλεγαν ότι δεν θα γινόταν τίποτα.

Όταν άκουσες την ατάκα «χτύπα σαν άντρας», πέρασε από το μυαλό σου ότι θα γινόταν όλο αυτό;

Ούτε καν είχε περάσει από το μυαλό μου.

Τι πιστεύεις ότι φταίει;

Νομίζω πως είναι πολύ αστείο όλο αυτό. Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να πατήσουν πάνω σε όλη αυτήν τη δημοσιότητα της διαφήμισης και το κατάφεραν, με αποτέλεσμα να κόψουν το διαφημιστικό. Δεν σημαίνει κάτι.

Πώς ένιωσες που κόπηκε η διαφήμιση;

Κόπηκε σε ένα σημείο που η προβολή της θα διαρκούσε το πολύ μία εβδομάδα ακόμη. Οπότε μπορεί να με στεναχώρησε, αλλά δεν έγινε και τίποτα.

Θύμωσες;

Όχι δεν θύμωσα. Περισσότερο γέλασα. Γιατί το λέω ξανά πως για μένα όλο αυτό ήταν τελείως αστείο.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!