Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ανταπαντά στην Γκαγκάκη: «Το μόνο ενδιαφέρον είναι να βλέπω την Κατερίνα να τρελαίνεται» (VIDEO)

Μια απίστευτη κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Λάμπη Λιβιεράτο δημιουργήθηκε στο τελευταίο live του κυπριακού reality «Like a Star» . Ο τραγουδιστής εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε ότι η άποψή του δεν «μέτρησε» τόσο, όσο των υπολοίπων μελών της κριτικής επιτροπής.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν άμεση εκείνη τη στιγμή, ενώ στη συνέχεια εξομολογήθηκε στην κάμερα του «Happy Day» πως της γύρισε το μάτι κι αν θέλει ο Λάμπης Λιβιεράτος, μπορεί να μην ξαναπάει στο σόου.

Σήμερα, ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το περιστατικό.

«Επειδή άκουσα την Κατερίνα να λέει πως αν θέλει να μην έρθει, θέλω να της πω πως δεν ξεμπερδεύει τόσο εύκολα. Θα ξαναπάω λοιπόν! Έτσι για να μάθει. Όχι ρε φιλενάδα, θα έρθω. Δεν θα ερχόμουν αλλά επειδή είπε έτσι, θα πάω. Το μόνο ενδιαφέρον είναι να βλέπω την Κατερίνα να τρελαίνεται» τόνισε γελώντας.

Τι ήταν αυτό που τον πείραξε, όμως, εκείνο το βράδυ; Ο Λάμπης Λιβιεράτος διευκρίνισε: «Αυτό που με πείραξε λοιπόν ήταν πως βγήκε ένα συμπέρασμα επειδή πριν, η Σάννυ και ο Πέτρος είχαν πει αρκετά κακά λόγια σε έναν διαγωνιζόμενο και εγώ δεν συμφώνησα με αυτή την άποψη και είπα καλά. Ξαφνικά λοιπόν ακούσαμε από το blue room αλλά και από την Γκαγκάκη ότι η κριτική επιτροπή δεν είπε καλά λόγια. Εκεί λοιπόν είπα “μισό λεπτό γιατί λέτε τέτοια πράγματα;” Αν θεωρούν λοιπόν πως η κριτική επιτροπή είναι μόνο οι δυο αυτοί άνθρωποι, εγώ είμαι περιττός και δεν θα έρθω το επόμενο Σάββατο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!