Μπρούσκο: Δείτε ποια είναι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην σειρά (ΦΩΤΟ)

Το Μπρούσκο είναι από τα πρώτα σίριαλ που πήραν το πράσινο φως να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Με το τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς, φαίνεται πως κάποιες ιστορίες που μας «ταλαιπώρησαν», θα έρθουν στο τέλος τους και κάποια πρόσωπα θα μας αποχαιρετήσουν.

Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι αέρας ανανέωσης θα υπάρχει στη σειρά με την αρχή της τέταρτης σεζόν, καθώς νέα πρόσωπα θα εμπλακούν σε καινούριες ιστορίες που φαίνεται πως θα μας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το περιοδικό Mytv,, μέσα στα επόμενα πρώτα επεισόδια θα κάνει την εμφάνιση της η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία υποδύεται την Άλκηστη. Την τελευταία ερωτεύεται σφοδρά ο Σήφης, ο οποίος νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη βλέπει. Οι δυο τους θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη σχέση, όμως θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια. Η Άλκηστη είναι παντρεμένη με τον Αλκιβιάδη, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Μανώλης Κλωνάρης.

Ο Αλκιβιάδης εμπλέκεται συναισθηματικά τόσο με το Σήφη, λόγω παιδικής γνωριμίας, όσο και με τον Διαμαντή, τον οποίο εκπροσωπεί στην δίκη του.

Παράλληλα, ακόμη ένα πρόσωπο κάνει την εμφάνιση του. Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος θα μπει στο Μπρούσκο ως Μύρος Τζουτζουλάκης. Ο Μύρος θα αναστατώσει τη ζωή της Δάφνης. Πρόκειται για έναν μυστηριώδη και ευκατάστατο νέο, ο οποίος κυκλοφορεί στα Χανιά με λιμουζίνα, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι τα άλογα. Η Δάφνη έρχεται σε επαφή μαζί του, όταν κατά τη διάρκεια ενός περίπατου με τον Κωνσταντίνο και τη Γεσθημανή τον συναντούν. Η γυναίκα γοητεύεται αμέσως από το παρουσιαστικό του και από αυτό που βγάζει, και επιθυμεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για εκείνον. Άλλωστε η σχέση της με τον Μάρκο έχει τελειώσει και η ίδια θέλει να συνεχίσει τη ζωή της.