Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των Argo: Ακύρωσαν όλες τις προγραμματισμένες συνεντεύξεις τους! (VIDEO)

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως μέλος της ελληνικής επιτροπής της Eurovision, βρέθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και σχολίασε την βραδιά του Α’ ημιτελικού της Eurovision, εκεί όπου η Argo αποκλείστηκαν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως τόσο εκείνοι όσο και η ΕΡΤ είχαν προγγραμματισμένες συνδέσεις με το συγκρότημα για σήμερα το πρωί, ωστόσο οι ίδιοι ακύρωσαν και τις εμφανίσεις τους.

«Θέλω να σας αποκαλύψω ένα παρασκήνιο για να καταλάβετε ότι η ψυχολογία των παιδιών δεν είναι και η καλύτερη. Εμείς τους είχαμε κλείσει για μια ζωντανή συνομιλία μέσω skype, λόγω κακής διάθεσης, δικαιολογημένα θα έλεγα και ξέρω ότι είχαν και μια συνέντευξη κανονισμένη και στην ΕΡΤ στις 10 παρά τέταρτο, που από ότι με ενημέρωσε η αρχισυντάκτρια μας, ούτε και αυτή την έδωσαν, που σημαίνει ότι τα παιδιά είναι στεναχωρημένα και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε αυτά που είχαν κανονίσει» , ενώ ο Λάμπρος Κωσταντάρας έκανε λόγο για εντιεπαγγελματική συμπεριφορά, αφού ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι πήγαν στον διαγωνισμό ως εκπρόσωποι της χώρας μας:

Δείτε το video…

https://www.youtube.com/watch?v=_rxXrABUgnI

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!