Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το άγριο ξέσπασμα του Λιάγκα για Eurovision: «Ξεφτίλα για τους Πόντιους»! (VIDEO)

Σήμερα στο «Πρωινό» σχολίασαν την φετινή εμφάνιση της Ελλάδας στον Α΄ Ημιτελικό στην Eurovision που οδήγησε στον αποκλεισμό της χώρας μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα και ανέφερε χαρακτηριστικά:«Υπάρχουν ευθύνες για την ξεφτίλα! Είναι ντροπή για τους Πόντιους που είναι ωραία φυλή, δυναμική φυλή, πολεμική φυλή, είναι ξεφτίλα για τους Πόντιους όλη αυτή η ανεπιτυχέστατη μίξη της ποντιακής μουσικής με τη ραπ. Αν θέλεις να στείλεις ένα ποντιακό τραγούδι στείλε ένα ποντιακό τραγούδι να τελειώνει αυτή η φασαρία. Άφωνοι τελείως! Άφωνοι! Αταλαντοσύνη! Ο μόνος που μ’ άρεσε ήταν ο χορευτής της Λυραράκη, παιδαράς, ωραίος, ο οποίος δεν ταίριαζε και με το όλο κλίμα. Αν ο κος Τσακνής στον οποίο αναλογεί προσωπική ευθύνη για το ναυάγιο αυτό -είπε ότι δεν του αρέσει η Eurovision και καλά κάνει και δεν του αρέσει. Αν δεν ήθελε να μην έστελνε καθόλου. Όταν όμως βγαίνει και λέει για λόγους τηλεθέασης στέλνουμε τραγούδι… Έκανε τη χαμηλότερη τηλεθέαση χθες, και το Σάββατο δεν θα πάει καλά γιατί δεν θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή. Ήταν ένα τραγούδι παγκοσμίως άγνωστο που δεν το έμαθε κανένας, με ένα συγκρότημα απίθανο που δεν θα το ξαναδούμε ποτέ στη ζωή μας, ξεκάθαρα! Είναι ντροπή! Ήταν αυτοί για Eurovision; Πού ήταν ο συμβολισμός για τους πρόσφυγες; Αυτή η μπαρούφα και η μπούρδα! Είναι η σοβαροφάνεια της αριστεράς που μας κατατρώει! Ακόμα και στην ψυχαγωγία να τα αποτελέσματα!

Όχι επειδή εδώ είμαστε στον ΑΝΤ1 και άμα κάνουμε νούμερα έχουμε δουλειά του χρόνου, αν δεν κάνουμε δεν έχουμε, ενώ στην ΕΡΤ κάνουν δεν κάνουν δεν τους κρίνει κανένας! Όλοι κρινόμαστε! Κι επειδή εγώ την πληρώνω την ΕΡΤ και την πληρώνω ακριβά, εγώ, εσύ, όλοι μας, κρίνεται ο κος Τσακνής και είναι ανεπιτυχής η επιλογή! Έκανε 70% παλιά η Eurovision, προφανώς και τα έσοδα ήταν μεγάλα. Βλέπει τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες, βλέπεις το τραγούδι της Ρωσίας. Αν έπιανε η ΕΡΤ τον Κοντόπουλο και τον Ευαγγελινό και τους έλεγε να το αναλάβουν με λίγα λεφτά, θα έλεγαν όχι; Στην ΕΡΤ όταν ακούν Ευαγγελινός και Κοντόπουλος βγάζουν φλύκταινες»!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!