Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Μάρθα Καραγιάννη:«Παρακαλούσα το θάνατο της μητέρας μου…»! (VIDEO)

Η ηθοποιός έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α Τετ, και μεταξύ άλλων μίλησε για το χαμό της μητέρας της που της κόστισε πολύ αν και ήταν προετοιμασμένη για αυτό. Την κατάθλιψη που έπαθε, αλλά και πως την ξεπέρασε.

«Έχασα τη μαμά μου και τρελάθηκα. Άργησα πάρα πολύ να διαχειριστώ της μαμάς μου το θάνατο, μόνο. Είχα προετοιμαστεί. Και το παρακαλούσα τους τελευταίους έξι μήνες γιατί πρώτον δεν καταλάβαινε Χριστό και έβλεπα έναν άνθρωπο να υποφέρει. Αυτό είναι δραματικό δηλαδή. Ήταν 86 ετών, είχε Αλτσχάιμερ. Είχε γίνει 35 κιλά. Έλιωνε. Είχα δύο συναισθήματα, το ένα είναι ότι ήταν ένα χέρι που μου τραβούσε τα σωθικά μου και το άλλο ότι μου βγάζαν από πάνω μου μια πλάκα μαρμαρένια.» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μάρθα Καραγιάννη.

Για την κατάθλιψη:«Έδινα συνέντευξη σε έναν νεαρό και την ώρα που δίνουμε την συνέντευξη στο σπίτι μου. Είχα απέναντι μου την τηλεόραση και έβλεπα σκιές να κινούνται. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Του λέω σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να φύγεις γιατί δεν είμαι καλά. Πήγα στο κρεβάτι να κοιμηθώ και σηκώθηκα έτσι και χειρότερα. Για να ξεπεράσω την κατάθλιψη προσπαθούσα να βγαίνω κάθε βράδυ με τον Δαλιανίδη. Ήμουν βουβή στον κόσμο μου. Ήμουν σε βαριά κατάθλιψη. Δεν πήρα χάπια. Καθόλου. Ούτε ένα. Πήγα σε δυο ψυχίατρους. Δεν συνέχισα, δεν με βοήθησαν. Δεν ξέρω αν μπορούσε και κανείς να μας βοηθήσει σε αυτό. Πήγα τουρνέ το καλοκαίρι και την τρίτη μέρα ήμουν εντάξει.»

 

 

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!