Δήμος Μπέκε: Αποκάλυψε τον λόγο που διαλύθηκαν οι «One» (VIDEO)

Ο διάσημος τραγουδιστής απαντάει επιτέλους στο γιατί ένα από τα πιο διάσημα boybands της Ελλάδας τερμάτισε την πορεία του.

Ο Δήμος Μπέκε, πρώην μέλος του συγκροτήματος ONE, ήταν καλεσμένος σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου. Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Τατιάνα LIVE», μεταξύ άλλων, για τον λόγο που διαλύθηκε το συγκρότημα αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχω κρατήσει τις πιο τρυφερές εμπειρίες, κάτι πολύ μοναδικό, να τραγουδάς μπροστά σε 10.000 κόσμο, την αγάπη που είχαμε από τους fans. Ήταν πάρα πολύ οργανωμένο αυτό, είχαμε χρυσούς δίσκους, πλατινένιους, ήμασταν στην κορυφή. Ήταν ότι πιο καλό συνέβαινε στη ζωή μου. Απλά εκεί που πήγα να το χαρώ λίγο, μου το πήρανε. Ήμουν πιο μικρός και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν συνέβαινε τώρα, νομίζω ότι θα το διαχειριζόμουν καλύτερα. Τότε έπαθα σοκ, όπως όλοι μας. Δεν το περιμέναμε. Ο λόγος ήταν ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ήθελε να το τελειώσει το συγκρότημα πριν αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Εμείς πιστεύαμε ότι είχαμε πολλά χρόνια μπροστά μας.

Έπαθα κατάθλιψη και κλείστηκα στον εαυτό μου. Απογοητεύεσαι και δεν ξέρεις τι θα κάνεις γιατί είσαι μέλος ενός συγκροτήματος, ξαφνικά είσαι μόνος, πρέπει να δεις τι θα κάνεις, με τις εταιρίες. Όταν διαλυθήκαμε, κάποιες πόρτες ήταν κλειστές. Έκανα κακό στον εαυτό μου. Κλείστηκα στο σπίτι, μπορεί να μην απαντούσα στα τηλέφωνα κάποια περίοδο, μπορεί να είχα λίγο κατάθλιψη, λίγο μαράζι, αλλά επειδή θέλω και προσπαθώ να είμαι καλά, αυτό με κρατάει ακόμα».

Δείτε το απόσπασμα:

https://youtu.be/NQanx0y5ANk