Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Eurovision 2016: Εντυπωσίασαν οι Argo στη πρώτη πρόβα (VIDEO)

Για ένα δυναμικό τραγούδι που συνδυάζεται από μία δυναμική χορογραφία και θυμίζει πάρα πολύ Ζορμπά, μιλούν όσοι παρακολούθησαν την πρώτη πρόβα των Argo και του Utopia Land.

Σύμφωνα με το επίσημο σωματείο φίλων Eurovision INFE GREECE που συνοδεύει την ελληνική αποστολή και αυτή τη χρονιά στο εξωτερικό δια στόματος του αντιπροέδρου του κου Μάκη Χαραλαμπόπουλου ,η Μαρία Λυραράκη, «έκανε πάλι το θαύμα της» και το αποτέλεσμα επί σκηνής με βάση όσα είδαμε έως τώρα στην πρόβα κατά γενική ομολογία φαίνεται να αρέσει.

Τα έξι μέλη του δικού μας τραγουδιού φαίνεται να κερδίζουν τις εντυπώσεις και εις πείσμα όσων μας εμφανίζουν εκτός τελικού, στόχο έχουν να κάνουν την έκπληξη.
Σύμφωνα με όσα έχουν σχολιαστεί από τους ξένους φαν στη Ευρώπη οι Argo κατάφεραν και έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρώτη τους πρόβα παρ όλα τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν.
Εμφανίστηκαν με λευκά ρούχα στη σκηνή, όχι όμως αυτά που θα φορέσουν τη μεγάλη βραδιά. Ήταν υποχρεωμένοι απο τους διοργανωτές να φορούν το χρώμα με το οποίο θα εμφανιστούν τη βραδιά του διαγωνισμού ώστε τεχνικά να έχουν ρυθμιστεί τα πάντα (φώτα, σκιάσεις, προβολείς κτλ).
Το λευκό θα είναι λοιπόν και το χρώμα που θα κυριαρχήσει στην ελληνική εμφάνιση παραπέμποντας «οπτικά» στον Γιώργο Αλκαίο και το Οpa του 2010.
Η δική μας ομάδα φιλοδοξεί για το καλύτερο, και έδωσε εμμέσως την πρώτη της απάντηση σε όλους όσους δεν την υποδέχτηκαν με θετικά σχόλια, από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης του Utopian Land ως το τραγούδι που θα μας εκπροσωπούσε στην 61η Eurovision.
Προετοιμάστηκαν εντατικά τους τελευταίους 2 μήνες και το αποτέλεσμα φαίνεται να ικανοποιεί το κοινό της Ευρώπης.
Τα περισσότερα σχόλια από το εξωτερικό είναι θετικά, όπου μέχρι και οι πολύ αυστηροί κριτές μας, δείχνουν να αλλάζουν γνώμη..

Η επόμενη πρόβα για την ελληνική αποστολή είναι την Παρασκευή ενώ ο ημιτελικός όπου το κοινό και η επιτροπή θα ψηφίσουν για το αν θα περάσουμε στον τελικό είναι την ερχόμενη Τρίτη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!