Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Βρυώνης του «Ε» προσφέρει 35 εκ. ευρώ για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας

Με επιστολή προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού «Ε», αποφάσισε να ταράξει τα νερά, ενόψει της διενέργειας του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης, προτείνει 35 εκ. ευρώ για την απόκτηση της μιας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, που θα προκηρυχθούν με βάση τον σχετικό νόμο. Ως γνωστόν η τιμή εκκίνησης για την συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό έχει προσδιοριστεί στα 3 εκ. ευρώ. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη προκειμένου να δοθεί απευθείας συχνότητα, η συγκεκριμένη εξέλιξη, εκ των πραγμάτων έρχεται και δημιουργεί ένα θέμα στην όλη συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Στο μεταξύ προδικαστική προσφυγή κατά της διαδικασίας χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών κατέθεσε ενώπιον των δικαστηρίων, κοινοποιώντας την και προς την κυβέρνηση η Τηλέτυπος, δια χειρός του προέδρου της Σταύρου Ψυχάρη για την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών».

«Ο καθορισμός της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία», αναφέρεται στο έγγραφο . Ο Στ. Ψυχάρης σημειώνει πως «η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ».

 

Πηγή: parapolitika.gr

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!