Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντώνης Πρέκας για Λαζόπουλο: “Ως πολιτικός προπαγανδιστής έχασε κόσμο”

“Ως πολιτικός προπαγανδιστής έχασε κόσμο”, είπε ο Αντώνης Πρέκας στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού και τον Λάκη Λαζόπουλο.

“Ως πολιτικός προπαγανδιστής έχασε κόσμο”. Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε στην κάμερα του Πρωινό ΣουΣού και ανάμεσα σε άλλα απάντησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο. Την άποψή του για τη φετινή σεζόν και ορισμένα τηλεοπτικά πρόσωπα εξέφρασε ο Αντώνης Πρέκας, στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

“Ως πολιτικός προπαγανδιστής έχασε κόσμο”

«Δεν είναι διαφορετική η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Τα τελευταία χρόνια είναι ηττημένη η δημοσιογραφική δεοντολογία. Η σάτιρα και η δημοσιογραφία δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, η μία είναι μέσο τέχνης και έκφρασης, η άλλη όχι», είπε αρχικά ο Αντώνης Πρέκας.

Ο Αντώνης Πρέκας είπε στη συνέχεια: «Τι θα πει ότι λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση; Η τηλεόραση δεν έχει ανάγκη κανέναν. Γιατί είναι περίεργο που κάνει ο Αρναούτογλου τρεις εκπομπές; Άλλοι κάνουν πέντε φορές την εβδομάδα την ίδια εκπομπή. Οι Weekenders πρέπει να βρουν την ταυτότητά τους, υπάρχει μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Πρέκας δήλωσε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος μπέρδεψε τη σάτιρα με το κήρυγμα, μακάρι να έχει καταλάβει τα λάθη του, γιατί ως πολιτικός προπαγανδιστής έχασε κόσμο. Ο Γιώργος Λιάγκας καταντάει μερικές φορές αμετροεπής και πολλές φορές η συμφορά έρχεται όταν κάποιος έχει πολύ μυαλό».

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.
Όλα τα viral video εδώ.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!