Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Να ζητήσει συγγνώμη το παλληκάρι»

Ανδρέας Μικρούτσικος και Δημήτρης Ουγγαρέζος σε έντονο διάλογο on air

«Να ζητήσει συγγνώμη το παλληκάρι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής Buongiorno σήμερα το πρωί.  Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε έναν αρκετά έντονο διάλογο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή προβλήθηκε ένα θέμα με τα εγκαίνια του νέου πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκίνησε να σχολιάζει τη στάση του πολιτικού, ενώ κάποια στιγμή θέλοντας να εξηγήσει περεταίρω τη θέση του ανέφερε: «Ο Στέφανος μου είναι συμπαθής».

«Εκεί ποντάρει. Στη συμπάθεια και στον τρόπο…» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, διακόπτοντάς τον και κάνοντάς τον να αντιδράσει λέγοντας:  «Μη με διακόπτεις μωρέ. Είναι απλό».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, άλλωστε, έχει πει πολλές φορές ότι δε του αρέσει να τον διακόπτουν την ώρα που μιλάει, και ένας από τους βασικούς λόγους που τσακωνόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το ότι θεωρούσε πως το σταματούν διαρκώς και δε μπορεί να ολοκληρώσει το συλλογισμό του.

«Να μιλήσουμε κι εμείς όμως λίγο» απάντησε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον διάλογο ανάμεσά τους να εξελίσσεται ως εξής:

Α.Μ: «Ωραία. Πάω να ξεκινήσω κάτι…»

Δ.Ο: «Ναι, το έχεις ξεκινήσει όμως από τις 9.15’»

Α.Μ: «Πάω να ξεκινήσω κάτι, ξεκινάω να το πω και λέω ότι μου είναι συμπαθής για να μην παρεξηγηθώ, και με διακόπτεις. Αν θες να μιλήσεις πες, “όχι Αντρέα” δε θέλω να μιλήσεις τώρα γιατί θέλω να μιλήσω”. Θες αυτό; Πάρτο»

Δ.Ο: «Όχι, θέλω κάποια στιγμή να κάνεις μια παύση να πω κι εγώ»

A,M: «Ναι αλλά, όταν πάω να ξεκινήσω μη με διακόπτεις… Αυτός άσε τι θέλει και τι δε θέλει… Συγγνώμη να ζητήσει το παλικάρι»

Δ.Ο: «Έλα, συγγνώμη, σε ακούμε»

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!