Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Ο ρόλος κλειδί και οι ανατροπές που θα φέρει

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μπαίνει στη Γη της Ελιάς. Ο ηθοποιός μίλησε στο Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη και αποκάλυψε ότι θα παίξει στην αγαπημένη σειρά του Mega, ενώ έδωσε λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

«Θα μπω στη Γη της ελιάς. Δεν κάνω γενικά πολύ τηλεόραση. Μου το ζήτησαν τα παιδιά, δεν μπορώ να αρνηθώ τίποτα στον Ανδρέα Γεωργίου, στον Κούλλη Νικολάου, στη Βάνα Δημητρίου. Στην αρχή ήμουν αρνητικός γιατί έχω μια τεράστια παράσταση εδώ και λέω “παιδιά δεν θα τα καταφέρω θα σας είμαι φύρα”. Μετά το σκέφτηκα και είπα ναι, θέλοντας να μετρήσω τις αντοχές μου, να μπω σε ένα σίριαλ με πολύ μεγάλη επιτυχία; Δεν ξέρω . Ελπίζω η παρουσία μου να είναι θετική».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μπαίνει στη Γη της Ελιάς

«Μπαίνω για να μείνω. Ο χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το εμπόριο του λαδιού, της ελιάς, με καταγωγή από τη Μάνη, που μένει στην Αθήνα και που έχει κάτι από το παρελθόν που τον συνδέει με τη βασική οικογένεια», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Βαλτινός, όσον αφορά στον ρόλο του.

O Γρηγόρης Βαλτινός  πρωταγωνιστεί και στο Famagusta, όπου ενσαρκώνει τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο. Μιλώντας για τον ρόλο του ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε στον τρόπο που προσέγγισε την ερμηνεία ενός τόσο εμβληματικού ιστορικού προσώπου. «Πρέπει να ομολογήσω ότι με βοήθησε πάρα πολύ το σενάριο της Βάνας Δημητρίου, η οποία με ιστορικούς συμβούλους, μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου έκαναν μια μελέτη και όταν μου παραδόθηκε ο ρόλος έσκυψα σε όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα, τις φωτογραφίες» είπε.

«Το οπτικό βοηθάει γιατί πραγματικά σοκάρει τον κόσμο όταν είσαι πολύ κοντά φυσιογνωμικά, μελέτησα όμως πάρα πολλά γεγονότα» είπε στη συνέχεια, σημειώνοντας, όπως είναι και εμφανές άλλωστε, την ομοιότητα που έχει ο ίδιος με τον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο. «Είχαμε ένα τεράστιο δίλημμα στο αν θα είμαστε πιστοί σε αυτή την προσωπικότητα. Είναι μια σειρά η οποία με πολύ αριστοτεχνικό τρόπο μπλέκει τη μυθοπλασία με τα ιστορικά γεγονότα» επανέλαβε στη συνέχεια Γρηγόρης Βαλτινός.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!