Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θοδωρής Αθερίδης: «Παίρνω 10 χάπια την ημέρα!»

Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από καιρό

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας του Δημήτρη Σταρόβα: «Παίρνω τηλέφωνο τον Δημήτρη Σταρόβα και τον “πειράζω”. Περιμένεις και δέκα λεπτά να σου τελειώσει το ανέκδοτο. Όταν άρχισε να παχαίνει ο Δημήτρης, του έλεγα “σε παρακαλώ, τα κιλά σου πρέπει να τα προσέξεις, γιατί είμαστε σε μια ηλικία”. Ήμασταν 30 τότε, που λένε για τους άντρες και την καρδιά. Και μου απάντησε “είπε ο Τρίτσης στον Έβερτ”», είπε χιουμοριστικά.

«Ο Τρίτσης πέθανε πριν από τον Έβερτ και λέω “έχεις δίκιο, μη μιλάς”. Και έπαθα πρώτος το εγκεφαλικό. Γιατί όπως έχει πει και ο Ζουγανέλης, γέρος είναι εκείνος που πεθαίνει πρώτος».

«Μετά το εγκεφαλικό, παίρνω πολλά φάρμακα. Παίρνω 10 χάπια. Κάποια, επειδή τα παίρνω διπλά, είναι συνολικά 8. Δεν προσέχω με το φαγητό, αλλά κι όταν προσέξω, πάλι παίρνω κιλά. Είμαι 59 χρονών. Αισθάνομαι 59 ετών σωματικά, αλλά πνευματικά νιώθω 25», τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Αν ο 59χρονος συναντούσε τον 25χρονο, θα του έλεγε να τα “γράψει” όλα, αν και δεν μπορεί ένας 25άρης να το κάνει αυτό, γιατί έχει να αποδείξει και να πάρει το feedback από την κοινωνία. Αλλά αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Μετά τα 50, είμαι δέκα φορές καλύτερα ψυχολογικά».

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης με τον Δημήτρη Σταρόβα.

 

Η περιπέτεια με το εγκεφαλικό

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει για το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από χρόνια, ενώ συνεργαζόταν με τον Άλκη Κούρκουλο και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο στην παράσταση «The Art Trinity».

«Το έπαθα τρία λεπτά πριν ξεκινήσει η απογευματινή παράσταση. Έφτιαχνα τη γραβάτα μου και λέει ο Μιχάλης, ο φροντιστής, ότι χτυπάει “τρίτο” και του λέω “όχι, δεν το χτυπάς, θα σου σπάσω το κεφάλι”, ξέρεις αυτές τις πλάκες που κάνουμε. Κι έτσι όπως κάνω, νιώθω ένα ακόρντο, ένα μούδιασμα στη γλώσσα μου. Στο μάγουλο και σε όλο μου το χέρι. Και κατευθείαν λέω “νεύρο που να ενώνει γλώσσα, μάγουλο και χέρι δεν υπάρχει, άρα είναι κεφάλι”. Άρα είναι όγκος ή σκλήρυνση κατά πλάκας ή εγκεφαλικό. Τρέχω στον Άλκη Κούρκουλο και του λέω “παθαίνω εγκεφαλικό” και μου λέει “κάτσε κάτω, σήκωσε τα χέρια, χαμογέλα, μια χαρά είσαι”» είχε πει αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήρα ένα Lexotanil και έπαιξα γρήγορα, 12 λεπτά λιγότερο κράτησε η παράσταση. Αλλά κατά τη διάρκεια και ενώ μου έχει περάσει όλο αυτό και έχω ένα τσιγάρο και πάω να το τινάξω, δεν μπορώ να κάνω την κίνηση και λέω αν δεν περάσει στα επόμενα αστεία θα σε πιάσει πανικός. Φωνάζουμε έναν γιατρό, μου λέει “θέλει μαγνητική”. Και πραγματικά, ήταν εγκεφαλικό και πρόλαβα τη θρομβόλυση. Γιατί στις 4 ώρες και ένα τέταρτο την πρόλαβα και πράγματι την άλλη μέρα ήμουν μια χαρά».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!