Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπάγια Αντωνοπούλου: “Πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα”

Ο οδηγός του λεωφορείου υποστηρίζει ότι δεν την έβρισε

Την πλευρά του οδηγού λεωφορείου, τον οποίο κατηγόρησε η Μπάγια Αντωνοπούλου για λεκτική επίθεση σε βάρος της, σε δρόμο του Περιστερίου, μετέφερε ο Γενικός Γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος.

«Μίλησα μαζί του, ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν εργαζόμενο, έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση», είπε αρχικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Νικολακόπουλος. Σημείωσε ότι η ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, σχετικά με έρευνα που διατάχθηκε από τον ΟΣΥ, αφορά άλλο περιστατικό, ενώ -όπως είπε- δεν έχει κινηθεί καμία πειθαρχική διαδικασία για το περιστατικό με την Αντωνοπούλου.

Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ αυτό πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα

«Εμένα μού περιέγραψε ο οδηγός ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο ήταν σε δρομολόγιο, είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, δεν ήξερε ότι το οδηγούσε η κ. Αντωνοπούλου, το οποίο, όπως μου περιέγραψε, έκανε σαν να πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Πήγαινε ζικ ζακ το αυτοκίνητο», ανέφερε.

Στη συνέχεια είπε… «Ο οδηγός το είχε μπροστά του το αυτοκίνητο. Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ αυτό πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει, το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα. Για αυτό και δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας φανάρι, πριν τη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, ο οδηγός βρήκε χώρο και πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κ. Αντωνοπούλου, και είδε ανοιχτό το παράθυρο, και, όπως μου περιέγραψε, είδε την οδηγό που δεν ήξερε ποια ήταν, η οποία στον αριστερό μηρό είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό».

«Βλέποντας την κ. Αντωνοπούλου τής έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μού είπε ότι δεν την έβρισε. Σύμφωνα με τον οδηγό, υπάρχουν μάρτυρες μέσα από το λεωφορείο, του έδωσαν και τα κινητά τους, που επιβεβαιώνουν ότι δεν την έβρισε», τόνισε ο Γ.Γ. του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ. Παράλληλα συμπλήρωσε λέγοντας ότι οδηγός θέλει να κινηθεί νομικά σε ό,τι αφορά στην καταγραφή του και τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο από τη δημοσιογράφο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!