Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πώς είναι σήμερα η «Ζήνα» της ομώνυμης σειράς

Αγνώριστη η ηθοποιός Λούσι Λόουλες που έγινε διάσημη για τη μεταλλική πανοπλία της

Έγινε διάσημη χάρη στο ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Ζήνα: Η πριγκίπισσα του Πολέμου». Όμως, η Λούσι Λόουλες σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό τού τότε.

Η γεννημένη στη Νέα Ζηλανδία ηθοποιός πρωταγωνίστησε ως Ζήνα στην ομώνυμη σειρά από το 1995 έως το 2001 και έγινε διάσημη για τη μεταλλική πανοπλία της και τις μακριές δερμάτινες μπότες που φορούσε στον ρόλο της θρυλικής πολεμίστριας.

Ζήνα: Πώς είναι έπειτα από 20 χρόνια

Από τότε όμως έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια, με τη Λούσι Λόουλες να είναι αγνώριστη στην τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Today Extra» του Channel Nine, όπου συζήτησε για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με τη νέα της ταινία «Never Look Away», η οποία αναφέρεται στη ζωή της εικονολήπτριας Μάργκαρετ Μοθ.

«Αισθάνομαι υπέροχα για αυτό. Έφτιαξα αυτή την ταινία για να σας διασκεδάσω. Δεν βρίσκομαι εκεί για να σας διδάξω ένα μάθημα για τη δύναμη των γυναικών ή οτιδήποτε άλλο» είπε. «Αυτό είναι αυτονόητο στο συγκεκριμένο έργο. Αλλά για να σας διασκεδάσω, επειδή πρόκειται για μια άγρια διαδρομή μέσα από μια εξαιρετικά ασυνήθιστη ζωή».

Ζήνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου

Όσο για τον ρόλο που την έκανε διάσημη, η Λούσι Λόουλες είχε μιλήσει στο παρελθόν για τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι λάμβανε πολλά γράμματα από θαυμαστές της. Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Υπήρχαν πολλά γράμματα από ανθρώπους που ήθελαν να γίνω η Ζήνα. Αν οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τον χαρακτήρα που υποδύθηκες έναν δικό τους ήρωα, μπορούν να το κάνουν. Πολλοί μου λένε: “Μου έδωσες κουράγιο για να με βοηθήσεις να βγω από μια κακοποιητική σχέση” ή “με βοήθησες να κάνω coming out στους γονείς μου” ή ακόμα “με βοήθησες να κόψω τα ναρκωτικά και να γίνω δασκάλα”. Κι εγώ τους απαντώ: “Εσύ το έκανες αυτό. Δεν μπορώ να πάρω εγώ τα εύσημα. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε εσένα”».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!