Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα

Η δήλωση του παρουσιαστή μετά τις αντιδράσεις

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν όσον αφορά το ρεπορτάζ του “Πρωινού” σχετικά με τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τονίζει μεταξύ άλλων ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για το συμβάν. Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρει στην ανάρτησή του: “Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις”.

Ο Γιώργος Λιάγκας δέχθηκε δριμεία για τον τρόπο που καλύφθηκε η είδηση του θανάτου του διεθνούς Έλληνα ποδοσφαιριστή, Τζορτ Μπάλντοκ, χθες μέσα στο σπίτι του.

Στην εκπομπή αναφέρθηκαν πληροφορίες για το πόσα τετραγωνικά είναι, το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, πόσα μπάνια έχει, ακόμα κι αν διαθέτει κουφώματα αλουμινίου.

Ακολούθησε κατακραυγή για το Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή στα social media, με τον κόσμο να ασκεί κριτική για έλλειψη σεβασμού προς το νεκρό λίγες ώρες μετά το θάνατό του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!