Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καλύβα σε Λιάγκα: “Δεν είσαι μόνος στην ζωή σου για να σου την πέσουμε”

“Δεν είσαι μόνος στην ζωή σου για να σου την πέσουμε”

Την διαφορετική ενδυματολογική επιλογή του Γιώργου Λιάγκα σχολίασαν στο ξεκίνημα του «Πρωινού» η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Άρια Καλύβα. Μάλιστα η δημοσιογράφος είπε την ατάκα: “Δεν είσαι μόνος στην ζωή σου για να σου την πέσουμε”.

«Είμαι διαφορετικός, θα ξεκινήσω να ντύνομαι πιο μοντέρνα» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να προτρέπει τον παρουσιαστή να αγοράσει το μπλουζάκι.

“Δεν είσαι μόνος στην ζωή σου για να σου την πέσουμε”

«Είναι η πιο ωραία απόχρωση του μπλε» συμπλήρωσε η Άρια Καλύβα.

Έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε με χιούμορ: «Παιδιά μην μου την πέφτετε».

«Καλά δεν σου την πέφτουμε τώρα, για όνομα του Θεού» απάντησε η δημοσιογράφος, Τότε  ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χιούμορ κάνω, μην απαντάς στο χιούμορ. Για όνομα του Θεού».

«Δεν είσαι και μονήρης αυτήν την περίοδο της ζωής σου για να σου την πέσουμε. Τι να κάνουμε» συμπλήρωσε η Άρια Καλύβα.

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε: «Το φλερτ δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι μονήρης, διήρης ή τριήρης. Προφανώς αν υπάρχει ταίρι στη ζωή ενός ανθρώπου δεν του αρέσει να φλερτάρει ο άνθρωπός του. Όμως είναι ωραίο να αρέσει κάποιος άνθρωπος και το φλερτ στο επίπεδο “τι ωραίος που είσαι” δεν είναι κακό».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σχετίζεται με την Μαρία Αντωνά, η οποία τον τελευταίο καιρό περνά δύσκολες ώρες.  Επιπλέον, το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές του καλοκαιριού. Μάλιστα, φαντάζουν πολύ ερωτευμένοι στα μάτια του κοινού.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!