Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασαν Φαίη Σκορδά – Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Μαρινέλλα: “Τερατώδες, είδα το βίντεο και ντράπηκα!”

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πλάνα με τη Μαρινέλλα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες εξέφρασαν η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οι δύο συνεργάτες στο Buongiorno της Πέμπτης (26/9) καταδίκασαν όλους όσοι επέλεξαν να αναπαραγάγουν το βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της σπουδαίας ερμηνεύτριας στη σκηνή του Ηρωδείου το προηγούμενο βράδυ.

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Εμένα χθες με σόκαρε και μετά τα έβαλα και με τον εαυτό μου. Μου ερχόντουσαν εικόνες από τη στιγμή της κατάρρευσης και μπήκα στα sites και είδα το βίντεο παντού. Ντράπηκα που το είδα κι εγώ, γιατί έγινα συνένοχος σε μία ευάλωτη στιγμή μίας γυναίκας με μία τεράστια πορεία στο τραγούδι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά εμφανώς ενοχλημένη.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι υπήρχαν εκατοντάδες κόσμου εκεί, είδαμε ότι ανέβηκαν κάποιοι πολλοί δικοί της άνθρωποι να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και άλλοι τραβούσαν βίντεο και μετά τα ανέβασαν. Πώς το κάνεις αυτό; Μπορεί πλέον να γίνεται ασυναίσθητα αλλά εμένα μου κάνει τερατώδες. Εγώ θεωρώ ότι όσοι το ανέβασαν, σήμερα το έχουν μετανιώσει», υπογράμμισε η παρουσιάστρια του MEGA αμέσως μετά.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάνοντας τη δική του αιχμηρή τοποθέτηση.

«Δεν είναι λογικό να τραβάς βίντεο και αμέσως να το ποστάρεις. Αυτό είναι μια κατάντια. Το να τραβάς, να ζουμάρεις και αμέσως να το αναρτάς… δεν είσαι άνθρωπος, φίλε», επισήμανε από την πλευρά του ο παρουσιαστής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!