Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Εχω παιδιά: Όσα δηλώνουν οι ηθοποιοί λίγο καιρό πριν την πρεμιέρα

Η οικογενειακή κωμική σειρά «Έχω παιδιά» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA και υπόσχεται να χαρίσει στους τηλεθεατές άφθονο γέλιο.

Μία ξεκαρδιστική κωμωδία που παρουσιάζει τη ζωή ενός ζευγαριού, της Σάρας (Ευγενία Σαμαρά) και του Μιχάλη (Βασίλης Μαυρογεωργίου), με παιδιά. Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, αστείες και εκρηκτικές καταστάσεις. Το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Λίγο πριν από την πρεμιέρα, η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», με τη Φαίη Σκορδά, βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης και απέσπασε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.
Η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε: «Θα είναι μία σειρά πάρα πολύ γλυκιά, αστεία. Ήδη από τα τρέιλερ οι φίλοι μου, που έχουν παιδιά, μου λένε “έλα, λες για τη ζωή μας. Μας παρακολουθείτε”. Γελάμε πάρα πολύ με τον Βασίλη. Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου μάλλον θα πιστέψουμε σε λίγο ότι έχουμε οικογένεια». Και πρόσθεσε: «Έχουμε δέσει πολύ. Έχουμε βρει πολύ ωραία χημεία. Γενικά, έχουμε κάνει μία πάρα πολύ ωραία ομάδα».

«Είμαι πολύ τυχερός για τη συνεργασία μου με την Ευγενία. Είναι μια ωραία συγκυρία. Ο Λάμπρος Φισφής ετοίμασε μία πολύ ωραία κωμωδία στην οποία όμως τα δύο αυτά πρόσωπα ζουν ένα δράμα. Όλη η πραγματικότητα των ηρώων είναι για εμάς εφιαλτική και συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα, που είναι σαν να καταστρέφεται ο κόσμος μας, αλλά παραμένουμε ψύχραιμοι και ένα ενωμένο ζευγάρι», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Ο Λάμπρος Φισφής αποκάλυψε για το σενάριο της σειράς: «Έχω πάρει χαρακτηριστικά από τα παιδιά μου. Από τους φίλους των παιδιών μου. Οπότε, παίρνεις από όλο αυτό το σύμπαν που βρίσκεσαι στοιχεία και ιστορίες».

Η Αθηνά Οικονομάκου σημείωσε: «Υποδύομαι την Ιωάννα. Είναι μια πολύ πλούσια, σνομπ. Με ένα καυστικό και ειρωνικό χιούμορ». Και αποκάλυψε: «Ως μαμά, στην πραγματική ζωή, είμαι και εγώ πολύ παιδί. Ίσως κάποιες φορές περισσότερο και από τα παιδιά μου».

Η Μπέσσυ Μάλφα επισήμανε: «Είμαι η Αντιγόνη. Δικηγόρος και καθηγήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών. Έχω κόρη την Ευγενία Σαμαρά και γαμπρό τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Αγαπάω πολύ τα δυο μου εγγόνια, τα κακομαθαίνω, ενώ με τα παιδιά μου ήμουν πιο αυστηρή».

Ο Ερρίκος Λίτσης είπε: «Είμαι ο παππούς της οικογένειας. Ένας σκληρός άνθρωπος, γιατί προέρχεται από τον στρατό, αλλά για τα εγγόνια του γίνεται μαρμελάδα».
«Είμαι ο Έκτορας Ταλάζ. Ένας ζάμπλουτος κροίσος που έχει αφήσει πίσω του τον επιχειρηματικό κόσμο και ασχολείται πλέον με τον εσωτερισμό» ανέφερε ο Νικόλας Παπαδομιχελάκης.

«Εγώ παίζω τον Τόνι. Οι δικές μου συνεισφορές στη σειρά αφορούν το δικό μου γραφείο και τις σχέσεις με τους υπαλλήλους που βασανίζω, όπως κάθε αφεντικό που σέβεται τον εαυτό του», είπε με χιούμορ ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Η Ανθή Ευστρατιάδου τόνισε: «Είμαι η Στέλλα, η κολλητή φίλη της Σάρας και είμαι το ακριβώς ανάποδο από τη Σάρα. Είμαι μια γυναίκα πολύ επαγγελματίας, που δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος και τα παιδιά».

Ο Γιάννης Τσουμαράκης είπε: «Εγώ κάνω τον Στεφ. Ένα αγόρι που έχει μια μικροζυθοποιία στην οποία έρχεται η Σάρα και πιάνει δουλειά» ενώ η Θεανώ Κλάδη σημείωσε: «Υποδύομαι τη Σόφη, η οποία μαζί με τον Στεφ έχουν μια start up εταιρεία για να φτιάξουν μία μπίρα και η Σάρα έρχεται να εργαστεί στην εταιρεία μας».




Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Στον ρόλο της Αντιγόνης, Μπέσσυ Μάλφα

Στον ρόλο του κυρ-Στέλιου, Ερρίκος Λίτσης

…Και τα παιδιά: Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης, Νικόλας Αλαφάκης

Σενάριο: Λάμπρος Φισφής
Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος
Διευθυντής Φωτογραφίας: Άκης Γεωργίου
Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα
Σκηνογράφος: Τζoβάνι Τζανετής
Executive producers: Παναγιώτης Παπαχατζής-Κώστας Σάκκαρης
Εκτέλεση Παραγωγής: Αργοναύτες Α.E.
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

#ExwPaidia

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!