Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάκης Λαζόπουλος: Η επιστροφή στο Mega και το ”Αλ Τσαντίρι Νιουζ” – Ποιο πρόσωπο του έκανε έκπληξη στο πλατό της Φαίης Σκορδά

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Δευτέρας (16/9) ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ύστερα από 21 χρόνια επιστρέφει στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ο γνωστός ηθοποιός είπε για την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: «Μπορεί να υπάρξει και σήμερα η σάτιρα του Αλ Τσαντίρι. Η σάτιρα πρέπει να προκαλεί αντιδράσεις. Πρέπει το κοινό να σκεφτεί, να είναι σε ένταση, να διαφωνεί με τον καλλιτέχνη».

Και πρόσθεσε: «Δεν επιστρέφω εγώ, επιστρέφει η τηλεόραση. Επιστρέφει το MEGA, γιατί το κανάλι μού δίνει τη δυνατότητα να ξαναβγώ. Αν δεν έχει αλήθεια το Αλ Τσαντίρι, δεν θα επιβιώσει».




Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως δεν έπαιξε κάποιο σημαντικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στην κριτική που δέχτηκε πως κομματοποίησε την εκπομπή του, σχολιάζοντας ότι «εκείνη τη στιγμή στη χώρα η ΝΔ είχε 18%. Ή θα πηγαίναμε ακροδεξιά ή θα πέρναγε η ιστορία από κάπου πιο προοδευτικά. Το ΚΚΕ δεν ήθελε ποτέ να κυβερνήσει. Από εκεί και πέρα, η ιστορία πέρναγε και ο κόσμος έψαχνε να βρει μία λύση σε έναν άνθρωπο. Εάν η χώρα πήγαινε ακροδεξιά, αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε συνέλθει. Πίστεψα ότι ο κόσμος πέρναγε μέσα από τη λογική του Αλέξη Τσίπρα».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πλατό της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά τού επεφύλασσε μια έκπληξη, αφού η Ανθούλα, η κυρία που φιλοξενούνταν άλλοτε στις εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλο και είχε ξεχωρίσει για το γέλιο της, «εισέβαλε» στο πλατό.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!