Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Power of Love: “Είσαι άντρας Γ’ κατηγορίας…” – “Βούλωσ’ το”

«Άναψαν» τα αίματα στο χθεσινοβραδινό (13/9) επεισόδιο του Power of Love ανάμεσα στον Γιώργο και τη Σωτηρία.

«Άναψαν» τα αίματα στο χθεσινοβραδινό (13/9) επεισόδιο του Power of Love ανάμεσα στον Γιώργο και τη Σωτηρία. Οι δύο παίκτες, που έχουν κατά καιρούς εκφράσει την αντιπάθειά τους ο ένας για τον άλλο, δεν έχασαν ευκαιρία να λογομαχήσουν ενώπιον όλων, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Η ένταση 

«Ένας άντρας Γ’ κατηγορίας… και πιο κάτω θα σε έβαζα αλλά… τον σεβασμό τον κερδίζεις», είπε αρχικά η Σωτηρία, ξεκινώντας έναν καβγά με τον συμπαίκτη της στο Power of Love.

«Είσαι ένα μωρό, ένα παιδάκι. Θα πρέπει να σέβεσαι όταν μιλάς σε κάποιον μεγαλύτερό σου. Εγώ τον σεβασμό όλων εδώ τον έχω, εσύ όχι κι αν θες, ρώτησέ τους έναν-έναν. Γι’ αυτό μόκο και πήγαινε στον άντρα σου να σε προστατεύσει», της απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιώργος.

«Είσαι 32 χρονών, είσαι γυναικάς και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ποτέ μία γυναίκα δίπλα σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα και σε θίγει, δεν γουστάρεις να ακούσεις την αλήθεια», σχολίασε η 23χρονη παίκτρια.

«Πιστεύεις ότι θίγομαι με το να με λες «γυναικά»; Έχω δουλειά και έχω κάνει πολύ καλύτερες σπουδές από εσένα. Εσύ δεν έχεις πάει από το δεύτερο πόδι στο τρίτο, δεν ξέρεις κατά πού πέφτει η Μύκονος… και θα έρθεις να μου πεις τι; Είσαι αστεία που πας να μου την πεις. Μόκο και στον άντρα σου», της επιτέθηκε ο Γιώργος, με τους υπόλοιπους παίκτες του Power of Love να παρακολουθούν αμέτοχοι.

«Δεν θα μου πεις τι θα κάνω. Δεν θα το βουλώσω, τι είμαι για να πάω στον άντρα μου; Βούλωσέ το και κάτσε εκεί», κατέληξε η Σωτηρία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!