Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ταμπού: Την σκοτώνει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης! Το νέο τρέιλερ που κόβει την ανάσα…

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Ταμπού, που θα προβάλλεται από τον φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Μια δολοφονία στην ήσυχη πόλη των Ιωαννίνων φέρνει στο φως πολλά ένοχα μυστικά που κάποιοι προσπαθούν πάση θυσία να κρύψουν!

Πίσω από κλειστές πόρτες πολλά μπορούν να συμβούν! Ήδη στο νέο τρέιλερ βλέπουμε τον ήρωα που υποδύεται ο Μέμος Μπεγνής να βγάζει βίαια ένστικτα.

Μια φράση ήταν αρκετή να τον βγάλει εκτός ορίων και να προσπαθήσει να πνίξει την σύντροφό του κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Αν όντως την σκότωσε είναι ένα άλυτο ερώτημα που σίγουρα θα ανακαλύψουμε μέσα από τα επεισόδια αλλά η εικόνα είναι άκρως ανατριχιαστική!

Να σημειώσουμε ότι αρκετές από τις πιο επιτυχημένες και μεγαλύτερες ελληνικές σειρές και ιδίως του Mega προβάλλονται πλέον μέσα από τον Alpha Κύπρου μιας και το Mega Κύπρου έχει κλείσει.

Ταμπού – Μέμος Μπεγνής: «Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με μια ανατροπή»

Ο Μέμος Μπεγνής σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον ρόλο του δίνοντας κάποια στοιχεία για τον ήρωά του!

«Επειδή έχω στη σειρά 2 παιδιά, δεν με έχω φανταστεί ποτέ να είμαι πατέρας. Νιώθω περίεργα. Δεν έχω παίξει ακόμα με τα παιδιά μου. Είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, το αγόρι θα μπορούσε να είναι παιδί μου. Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με μία ανατροπή. Πιστεύω έρχεται τον Οκτώβριο. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Μυρτώ Αλικάκη και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που θα είναι ο ένας αδερφός μου».

 

Ταμπού: «Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης»

Με φόντο την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων, το Ταμπού ξετυλίγει το κουβάρι μιας σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας.

Ένα πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και μια σειρά από συνταρακτικά γεγονότα φέρνουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους.

Μια πλειάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, από κοινού με ένα πλούσιο καστ νέων και ανερχόμενων ηθοποιών αναλαμβάνουν να δώσουν πνοή σε μια τηλεοπτική ιστορία που διαθέτει όλα τα συστατικά για να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Ταμπού: Η οικογένεια Καρτάλη και το ένοχο μυστικό

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς Ταμπού του MEGA, η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα.

Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα.

Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!