Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Κουτσαφτίκη: Αυτό είναι το επόμενο βήμα της μετά τη “Μουρμούρα”

Η Άννα Κουτσαφτίκη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως «Ξένια» στην πιο μακροχρόνια κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν ήταν άλλη από το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Η σειρά έριξε οριστικά τίτλους τέλους την περασμένη εβδομάδα μετά από 11 ολόκληρες σεζόν, αποχαιρετώντας το κοινό που την ακολουθούσε πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Βέβαια, ακόμη κι αν η «Μουρμούρα» συνεχιζόταν και για 12η σεζόν, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει, η ίδια η Άννα Κουτσαφτίκη είχε κάνει γνωστή την επιθυμία της να αποχωρήσει από το καστ, αφού ένιωθε πως ο συγκεκριμένος καλλιτεχνικός κύκλος είχε μέσα της ολοκληρωθεί.

«Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια, να ανοίξω νέους κύκλους. Δεν υπάρχει άλλος λόγος, όλα έχουν γίνει με εξαιρετική συνεννόηση με την παραγωγή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός τον Απρίλιο του 2024 στην κάμερα του Breakfast@Star.

Ποιο θα είναι όμως το νέο τηλεοπτικό βήμα της ηθοποιού;

Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη σεζόν 2024-25, η Άννα Κουτσαφτίκη συμπεριλαμβάνεται στο καστ της καινούργιας κωμικής σειράς του σταθμού με τίτλο «VΙΠ Καλά Γεράματα», η οποία όπως προδίδει ο τίτλος της, διαδραματίζεται σε ένα γηροκομείο.

Εκεί θα συναντήσουμε, μεταξύ άλλων, τους Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Λυδία Φωτοπούλου, Πάρη Θωμόπουλο, Μαρία Πετεβή, Σταύρο Τσουμάνη, Κώστα Καζάκα, Δημήτρη Μαυρόπουλο και Χριστίνα Τσάφου, με την Άννα Κουτσαφτίκη να υποδύεται την ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας.

VΙΠ Καλά Γεράματα, έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!