Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Από το Shopping Star στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα;

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την επόμενη σεζόν είχε το Summer’s cool και όπως αποκάλυψε θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα μετακίνηση από το Shopping Star σε άλλη εκπομπή.

Όπως ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, η φωνή του Shopping Star, μετακομίζει στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι μεσημεριανή.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και stand up comedian φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για τη νέα εκπομπή του Mega και το ερώτημα είναι αν θα εμφανίζεται παράλληλα με τη δουλειά στο Shopping Star.

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος όπως θα ακούσετε στο ρεπορτάζ έχει πολύ καλή σχέση με το Star- αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η πολύχρονη συνεργασία τους.

Αυτό που λέει το δικό μας ρεπορτάζ πάντως είναι ότι ο ρόλος που θα έχει στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα – εάν φυσικά ευοδωθεί η συνεργασία- είναι τέτοιος που θα του επιτρέπει να είναι συνεπής και στο Shopping Star ώστε να μην χαθεί το αλατοπίπερο του δημοφιλούς παιχνιδιού μόδας.
Το δεδομένο πάντως είναι ότι οι διεργασίες για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα είναι πυρετώδεις με συσκέψεις και συζητήσεις στην εταιρεία παραγωγής ώστε να διαμορφωθεί τόσο η σύνθεση όσο και το ύφος της.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!