Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε η Χριστίνα Σούζη: “Μη διαβάζετε ό, τι να ΄ναι. Έχετε μετεωρολόγο, να ακούτε και τι λέει”

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η μετεωρολόγος πριν ξεκινήσει την παρουσίαση του καιρού ξέσπασε και ζήτησε μέχρι και από τους παρουσιαστές να μην διαβάζουν ότι να ΄ναι στο ίντερνετ αλλά έριξε και τα πυρά της σε άλλους συναδέλφους της.

Όσα είπε η Χριστίνα Σούζη

«Μη διαβάζετε ό, τι να ΄ναι στο διαδίκτυο. Έχετε μετεωρολόγο, να ακούτε και τι λέει. 40άρια υπάρχουν, 41 βαθμοί υπάρχουν στη Δυτική Ελλάδα. Εκεί ήταν και χθες και προχθές και αντιπροχές… Κρύο; Ναι θα χιονίσει… Ούτε σύννεφο δεν έχει, όχι βροχή!», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη με έντονο ύφος.

«Να σας θυμίσω ότι το Σαββατοκύριακο έλεγαν τα μοντέλα και είχα ακούσει να το λένε και αυτοί που τρέχουν να πουν τον καιρό μπας και τον πουν πρώτοι και χάσουν την πρωτιά ότι θα έχει 45 και 50 βαθμούς… μετά τα πήραν πίσω. Γιατί να τη λέμε, για να πανικοβάλουμε τον κόσμο; Εγώ είμαι χαζή;

Δεν βλέπω τα στοιχεία; Ιούλιο μήνα στην Ελλάδα είμαστε και είναι λογικό να υπάρχει καύσωνας. Πέρυσι, δεν ξέρω αν θυμόσασταν, είχαμε για 15 ημέρες καυσωνειάδα του σκοτωμού! 40 βαθμοί. Ε και; Πολύ σωστά υπάρχει πολιτική προστασία. Άλλο το να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα και άλλο το να πανικοβάλουμε τον κόσμο ότι θα πεθάνει. Επαγρύπνηση για τις φωτιές όχι επαγρύπνηση για τις θερμοκρασίες, ότι θα πεθάνουμε. Στην Ελλάδα είμαστε!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!