Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ για το “Summer’s Cool”: Η πρώτη καλησπέρα Κωνσταντάρα – Πιερίδη και το on air τηλεφώνημα της Σκορδά

Πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ έκανε σήμερα το Summer’s Cool, μια καινούργια, κεφάτη, καλοκαιρινή εκπομπή που θα μας κρατάει συντροφιά κάθε μέρα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στην έναρξη: «Καλησπέρα από το νέο μας σπίτι, το καλοκαιρινό, Summer’s Cool στον ΣΚΑΙ, κάθε μεσημέρι θα είμαστε εδώ. Δεν έχουμε άγχος καθόλου, είμαστε πάρα πολύ μπλε, πάρα πολύ όμορφοι».

Για τη Μαριάντα Πιερίδη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε στη συνέχεια: «20 χρόνια φιλίας, δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ, γιατί εγώ δεν είχα τα φόντα να ανέβω σε κάποια πίστα. Η Μαριάντα όμως, προσγειώθηκε στο τηλεοπτικό πλατό».Μια έκπληξη περίμενε τους συντελεστές της εκπομπής Summer’s Cool στην έναρξη, καθώς στον αέρα βγήκε τηλεφωνικά η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια θέλησε να τους πει δυο γλυκά λόγια και να τους ευχηθεί γι’ αυτό το νέο τους ξεκίνημα.

«Καλή αρχή σε όλους, να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι! Διακοπές δεν θα πάω ακόμα. Έχω ακόμα μία, δύο εβδομάδες και μετά με περιμένει η Χαλκιδική! Μαριάντα μου, λέγαμε όλο το χρόνο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αν θα είσαι ή δεν θα είσαι σε μια τηλεοπτική εκπομπή και τώρα ξεκινάτε όλοι μαζί εκεί. Λάμπρο μου, σου εύχομαι τα καλύτερα, είσαι φίλος! Φιλιά σε όλους και ότι χρειαστείτε, είμαι εδώ! Καλή αρχή, να το ευχαριστηθείτε και να περάσουμε ωραία μαζί σας», είπε η Φαίη Σκορδά. «Ευχαριστώ για όλα, και για φέτος και για όλα… Και θα τα πούμε μεταξύ μας. Πολύ σε ευχαριστώ», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη Φαίη Σκορδά.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!