Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέλος η Στεφανίδου από τον Alpha: Η σπόντα στο φινάλε – Το έχω καημό μια φορά στη ζωή μου να μου πουν “έλα, κορίτσι μου, σε μια ζώνη που πάει super”

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε την Παρασκευή το απόγευμα τους τηλεθεατές του ALPHA και του «T-Live» ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο κανάλι.

Αρχικά η δημοσιογράφος ανέφερε:

«Θα πω δυο λόγια στην αρχή γιατί υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση κι εκεί στο τέλος δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαστε όλοι εδώ. Θέλω να πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι αυτό εδώ στον Alpha. Είμαστε περίπου 4 χρόνια. Με φώναξαν, όπως με φωνάζουν πάντα τα κανάλια, στα δύσκολα. Το έχω καημό μια φορά στη ζωή μου να μου πουν “έλα, κορίτσι μου, σε μια ζώνη που πάει super”, χτισμένη. Είχε φύγει τότε η Ελεονώρα το πρωί, μέσα στις φουρτούνες, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ήρθαμε εδώ μέσα στα Χριστούγεννα 3-4 άτομα, δεν έβρισκα και κόσμο να δουλέψει… Ήρθαμε εδώ, ξεκινήσαμε, τα καταφέραμε το πρωί.

Μετά μας άλλαξαν, μας πήγαν μεσημέρι. Άλλη ζώνη κι αυτή. Δοκίμαζαν τηλεπαιχνίδια, δεν πήγαιναν… Τα καταφέραμε και το μεσημέρι. Με ένα πάρα πολύ μικρό κόστος, με πάρα πολύ λίγο κόσμο. Η δική μας εκπομπή και η εκπομπή του Νίκου Μάνεση ήταν οι πιο φθηνές εκπομπές όλου του Alpha. Τα καταφέραμε. Θέλω να σας πω ότι για το μεσημέρι δεν το πίστευα καθόλου ότι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Απέναντι πολυπληθείς παραγωγές, ριάλιτι τεράστια με κόσμο, υψηλές αμοιβές, χαμός. Τα καταφέραμε γιατί θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται και αυτό το έχουμε κατακτήσει γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ, γιατί κάναμε πάρα πολύ ρεπορτάζ, εισφέραμε ρεπορτάζ και έρευνα και στον Alpha και υπήρξε αναπαραγωγή όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε εδώ των θεμάτων μας».

“Η οικογένεια δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις των διοικήσεων και των διευθύνσεων”

Στη συνέχεια, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας, γιατί εξαιτίας σας τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Alpha που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία και θέλω να σας πω ότι μου είναι πάρα πολύ δύσκολο… Γιατί εδώ βρήκα μια οικογένεια. Η οικογένεια δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις των διοικήσεων και των διευθύνσεων. Ο Alpha είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, παίρνει τις αποφάσεις του όπως όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Βρήκα μια οικογένεια στους συναδέλφους, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο στον χώρο μας γιατί υπάρχει συχνά ανταγωνιστικό κλίμα, τοξικό στα κανάλια. Εδώ δεν είναι έτσι, εδώ οι άνθρωποι στην ενημέρωση του Alpha είναι όλοι εκεί. Ο λόγος που η εκπομπή πήγε καλά οφείλεται και στη στήριξη των ειδήσεων. Και γι’ αυτό δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Και θέλω να πω για τους τεχνικούς μας στο στούντιο, θέλω να σας πω πως ό,τι κι αν είχα, μόλις κατέβαινα εδώ μου έφτιαχναν τη διάθεση… Αυτά».









Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!