Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φινάλε και “τέλος” εποχής για την Ελένη Μενεγάκη: “Σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ στην καθημερινή ζώνη”

Το οριστικό τέλος από την καθημερινή ζώνη ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη, αποχαιρετώντας τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό στο Mega.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τη διοίκηση του Mega και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ευχήθηκε «καλή συνέχεια στους πρωταγωνιστές της καθημερινής ζώνης» και αποκάλυψε πως «σβήνει το λαμπάκι και δεν θα ξαναμπεί».

Χαρακτηριστικά είπε: «Κι αν ένα πράγμα έχω να πω είναι πως το χάρηκα και σας ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους ανθρώπους του Mega, τους οποίους για να είμαι ειλικρινής δεν τους έβλεπα. Εγώ μόνο το εμπορικό έβλεπα. Τους υπόλοιπους που είναι στη Συγγρού δεν τους έβλεπα. Κι όταν με ρωτούσαν πώς περνάει, τους έλεγα ότι δεν βλέπω κανέναν, περνάω φανταστικά. Αυτό είναι για εμένα να κυλάνε καλά οι συνεργασίες. Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, ήταν δύσκολο να ξαναξεκινήσεις πάλι από την αρχή να χτίσεις ένα πρόγραμμα και μία ζώνη. Υπήρχαν τα εφόδια και υπήρχαν και οι άνθρωποι.

Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης, εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δε θα ξαναμπώ. Δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές».







Ξεχωριστά ήταν όσα είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο η επαγγελματική τους σχέση πέρασε από διάφορες φάσεις. Παρόλα αυτά όμως, οι δυο τους κατάφεραν να λύσουν τις όποιες διαφορές και να τα βρουν.

«Έλα πες τώρα, σήμερα, εκτός από ένα “αχ, πάει κι αυτό”, κάποιες καλές στιγμές θα τις κρατήσεις; Όχι τώρα επειδή κλείνουμε την εκπομπή, πες μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Μόνο καλές στιγμές κρατάω. Τι θα κρατάμε, τις κακές; Πάνω από όλα, αυτό που κατάλαβα αυτά τα τρία χρόνια, είναι πως σημαντικό είναι ότι κερδίζεις και όχι ότι σου χαρίζουν. Τίποτα δε χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Ό,τι κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε κι έχει ρίζες για πάντα, είτε συνεργαστούμε ξανά είτε όχι, είτε μιλήσουμε στο τηλέφωνο, είτε βρεθούμε, αυτό που ζήσαμε όλοι και ειδικά με εσένα, το έχω κατακτήσει, το έχτισα εγώ και κανένας δε μπορεί να μου το πάρει» απάντησε εκείνος συγκινημένος.

«Βρε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά στο λέω. Στο έχω ξαναπεί, μου έμαθες πράγματα στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στην τηλεόραση… Μου έμαθες ότι, δε σταματάμε να μαθαίνουμε. Ποτέ δε πρέπει να θεωρήσουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Και πάντα πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα, δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Θέλει λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε τον καθένα ξεχωριστά. Ο καθένας είναι μια μοναδική προσωπικότητα που ούτε νιώθει, ούτε φέρεται, ούτε αντιδρά όπως δέκα άνθρωποι που μπορεί να είμαστε στην ίδια παρέα ή οικογένεια. Αυτό όμως είναι ένα σπουδαίο μάθημα που θέλω να περάσω και στα δικά μου παιδιά. Μου αρέσει να μαθαίνω, μου αρέσει να ακούω. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σου. Μένω σε αυτό.

Είσαι ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος σε μια εκπομπή. Είσαι καλό παιδί. Έχεις τις ανασφάλειές σου ώρες ώρες και τα νεύρα σου, αλλά έχω κι εγώ τα νεύρα μου ώρες ώρες, οπότε πια είμαι εγώ που θα πω για τα νεύρα των άλλων» είπε με τη σειρά της η Ελένη Μενεγάκη.




Η Νάνσυ Νικολαϊδου που εντάχθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη την προηγούμενη χρονιά, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και πήρε τον λόγο προκειμένου να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια για όσα έζησαν μαζί. «Το νιώθω ότι είναι η τελευταία μέρα σήμερα. Είχαμε μια πολύ όμορφη χρονιά, το νιώθω ότι είναι το φινάλε… Είναι άλλο το δέσιμό μου με εσένα. Σου χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Οφείλω να το πω, για να μην ακούγονται μόνο πράγματα που θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις. Σου χρωστάω ένα ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου, για το ενδιαφέρον σου, για την αγάπη σου. Μπορεί να είμαι γραφική αλλά οφείλω να το καταθέσω. Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτά τα δυο χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα, που μου άνοιξες την πόρτα στο πλατό και την καρδιά σου Ελένη» είπε η Νάνσυ Νικολαϊδου.

Και πρόσθεσε, «Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια. Άνθρωποι που να βρίσκονται στο πλευρό σου, να σου λένε ευχαριστώ, να σε σέβονται, να σε εκτιμούν, να σε αγαπούν και να χαίρεσαι που σε είσαι σε αυτή τη δουλειά μαζί τους, δεν υπάρχουν πολύ. Κι επειδή πια τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, έχω ανάγκη να το πω και να το φωνάξω. Ίσως γιατί είμαι ένας πιο συναισθηματικός άνθρωπος και θέλω να το πω και να το φωνάξω γιατί το δέσιμο μαζί σου είναι άλλο. Δεν είναι μια απλή δουλειά. Δε συγκινούμαι γιατί τελειώνουμε την εκπομπή. Αυτό θέλω να πω, ήθελα να το εκφράσω… Σε αγάπησα πολύ κι ελπίζω να με αγάπησες λίγο».

«Λυπάμαι γιατί βρεθήκαμε στο τέλος των καθημερινών εκπομπών» είπε από τη δική της πλευρά η Ελένη Μενεγάκη.










Στην αρχή της τελευταίας εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει δυο λόγια για τα συναισθήματά της. Η παρουσιάστρια που ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι μετά από τρία χρόνια, τόνισε ότι ήταν πιο εύκολη σεζόν από τις προηγούμενες δύο και εξομολογήθηκε ότι νιώθει υπέροχα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Καλώς ήρθατε στην τελευταία μας εκπομπή στη φετινή υπέροχη σεζόν που ομολογώ, επειδή θέλω να λέω και αλήθειες, κύλησε πιο εύκολα από τις προηγούμενες δύο. Θέλω να πιστεύω για όλους μας, για εμένα σίγουρα» και καλώς όρισε την Έλλη Κοκκίνου στο πλατό της εκπομπής. «Με πλημμυρίζει μία χαρά που μπαίνει το καλοκαιράκι υπέροχα… Η καρδιά μου πεταρίζει από χαρά γιατί η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα, αλλά το πιο βασικό είναι να ξέρεις πού έχεις έρθει, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός. Αφού υπάρχουν όλα αυτά, φτάνω εδώ και το μόνο που θέλω να κάνω είναι ένα μίνι καλοκαιρινό παρτάκι. Να μιλήσουμε, να δούμε κάποια θέματα, να τραγουδήσουμε και να σας χαιρετήσω και να σας δώσω τις ευχές μου για τη συνέχειά σας, σε καθημερινά ή μη προγράμματα ό,τι κάνει κέφι στον καθένα. Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μία νότα χαράς και θετικής ενέργειας, που ήταν πάντα αυτό που ήθελα να δίνω σε εσάς. Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μη νομίζετε κάτι άλλο. Είμαι υπέροχα, νιώθω φανταστικά και χαίρομαι που σήμερα είμαστε όλοι μαζί εδώ με μία ορχήστρα σπέσιαλ και φυσικά με όλους εσάς που είσαστε στο σπίτι και δεν έχετε ξεκινήσει διακοπές… Αυτά ήθελα να πω» πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!