Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φινάλε για το Breakfast@star: Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές – “Ραντεβού τον Σεπτέμβρη”

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τη φετινή σεζόν στο Breakfast@star. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

Όσα είπαν οι δυο παρουσιαστές

«Κλείνουμε με χαρά, όπως ξεκινήσαμε. Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Star για άλλη μία χρονιά που ήμασταν εδώ, την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, τη στήριξη που μας έδειξε και φυσικά την οικογένεια της Green Pixel. Όλοι αυτοί ευθύνονται για το αποτέλεσμα που βλέπετε», είπαν αρχικά Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου και εν συνεχεία ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε στη συνέχεια: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γι’ άλλη μια χρονιά θα είμαστε εδώ, το ραντεβού μας είναι τον Σεπτέμβρη και νιώθουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό», ενώ η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Θα είμαστε παρεούλα τα πρωινά, να πίνουμε καφεδάκι, να τα λέμε, να περνάμε ωραία».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!