Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν τιμή μας που ήταν μαζί μας”

Φινάλε κάνει σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου η εκπομπή Super Κατερίνα και λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε κάνει μια αναφορά στον πρώην συνεργάτη της, Ανδρέα Μικρούτσικο.

Με αφορμή το τέλος της συνεργασίας Παπαδάκη – Αναστασοπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ευχαριστήσει με τη σειρά της τον παρουσιαστή, ο οποίος ήταν αναπόσπαστο μέρος της εκπομπής τα τελευταία 3 χρόνια.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Μιας και είπαμε για συννεφάκια επαγγελματικών σχέσεων. Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο για φέτος. Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής μας. Ό,τι και να έγινε στην πορεία… Ξέρετε εγώ προσωπικά δεν κρατάω κακίες σε κανέναν. Μπορεί να ειπώθηκαν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν αλλά δεν έχουν σημασία.

Ήταν πραγματικά τιμή μου και τιμή μας που ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος της τηλεόρασης ήταν μαζί μας! Μάθαμε πολλά από τον Ανδρέα, βοήθησε πάρα πολύ στην εκπομπή. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, να του ευχηθώ καλό καλοκαίρι και να είναι πάντα καλά. Τον ευχαριστούμε που συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!