Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα για την νέα ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ

Η καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ είναι γεγονός και θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 15:00, με κεντρικό παρουσιαστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Τις τελευταίες μέρες και ώρες πραγματοποιήθηκαν επαφές του σταθμού με διάφορα πρόσωπα, ώστε να καταλήξουν στο οριστικό σχήμα των συνεργατών. Η Μαριάντα Πιερίδη και η Μαρία Αντωνά συζήτησαν με τους ιθύνοντες και τελικά επικράτησε η πρώτη.

Η επικοινωνία με την Μαρία Αντωνά

Αν και η επικοινωνία ανάμεσα στην Μαρία Αντωνά και τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ εξελίχθηκε ομαλά, δεν επήλθε συμφωνία, καθώς φαίνεται ότι εκφράστηκε επιθυμία από την πλευρά της παρουσιάστριας και για κάποιο άλλο πρότζεκτ από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Ισίδωρος Φίκαρης και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ενδέχεται να δούμε στην παρέα και την Μάρτζυ Λαζάρου.

Η εκπομπή θα βγει στον αέρα από το πλατό της Μαρίας Μπακοδήμου, με αρχισυντάκτη τον Νίκο Σερεμετάκη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα είναι ο κεντρικός συντονιστής, δίπλα του θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη και η υπόλοιπη ομάδα.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!