Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σασμός: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο γύρισμα – “Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα”

Ο Σασμός ρίχνει απόψε αυλαία μετά από τρία χρόνια και οι ήρωες της σειράς λένε αντίο για πάντα στους τηλεθεατές. Στο τελευταίο γύρισμα της σειράς βρέθηκε η Όλγα Λαφαζάνη με την κάμερα του Happy Day, όπου οι ηθοποιοί συγκινημένοι μίλησαν για αυτό το υπέροχο «ταξίδι» που τελειώνει.

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο γύρισμα

«Σταματάει ένα αιώνιο μίσος κι έρχεται ο Σασμός», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ενώ ηΧριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέφερε: «Είμαι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και δεν το περίμενα. Ήταν η καθημερινότητά μου, η ζωή μου τα τελευταία τρία χρόνια. Θα μου λείψουν πάρα πολύ».

Συγκινημένη η Μαρία Τζομπανάκη είπε: «Είναι σαν να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου. Ήμουν με το παιδί μου που λατρεύω, με εξαιρετικούς συναδέλφους που τους εκτιμώ βαθύτατα. Έκανα φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Στο χωρό με τον Ορφέα δεν ήταν μόνο ο Αστέρης, ήμασταν… κι εμείς, με τον γιο μου! Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα…».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέφερε: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου, έχω ζήσει μέσα από αυτό και μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή που το αποχαιρετώ», ενώ ο Μιχάλης Αεράκης είπε από την πλευρά του: «Λυπάμαι που είναι η μέρα του αποχωρισμού, αλλά έτσι είναι… Τα κρατάω στην καρδιά μου και τα παίρνω μαζί μου στην Κρήτη».

Η Ευγενία Σαμαρά τόνισε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα, νομίζω ότι θα βάλω τα κλάματα», ενώ η Δανάη Παππά πρόσθεσε: «Κοιταζόμαστε μεταξύ μας και αναστενάζουμε και φεύγουμε… Δεν έχουμε κάτι να πούμε, γιατί ξέρουμε ότι θα βάλουμε τα κλάματα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!