Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπέττυ Μαγγίρα απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον: “Έχω πονοκέφαλο, μη με μελετάτε πολύ, με γλωσσοτρώτε”

H Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝT1 και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τη συνάντησε και τη ρώτησε για τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

Η Μπέττυ Μαγγίρα όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν είπε:

«Έχω πονοκέφαλο, μη με μελετάτε πολύ, με γλωσσοτρώτε. Μου αρέσει ότι πολιορκούμαι. Ωραίο είναι να πολιορκείσαι.

Αν είναι να με δείτε κάπου, θα με δείτε, τώρα με είδατε εδώ. Δεν μου έχει αφήσει καμία πικρία αυτή η σεζόν, είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι για μάχες, γιατί τι είμαι; Οχυρό! Η πεθερά μου με λέει κανόνι, εσείς μπορείτε να με φωνάζετε οχυρό».

Να σας θυμίσουμε ότι λίγο πριν από το τέλος του I love Σουκου είχε πει η Μπέττυ: «Δάκρυα χαράς είναι. Βγάλαμε μια πολύ όμορφη χρονιά. Σας ευχαριστώ έναν έναν μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το team μου που με περιποιείται πάντα, την αρχισυντάκτριά μου, τον ANT1 που μας φιλοξένησε για έναν ολόκληρο χρόνο και μας έδωσε το έδαφος να οργώσουμε εδώ στο εξοχικό μας, σε όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά. Θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μας κάνατε να αγαπήσουμε πιο πολύ εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε να σας κάνουμε να χαίρεστε γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά. Μπορεί να είπα ερχόμενη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει και να μη ριζώσουμε, κάπου θα τρυπώσουμε. Κάπου θα ανθίσουμε. Νομίζω τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας. Να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να αγαπηθείτε, να αγαπήσετε, να φάτε, να μαυρίσετε».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!