Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου “φλερτάρει” με την Super Κατερίνα

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου και η Super Κατερίνα να συνεχίζουν κανονικότατα στον Alpha την επόμενη σεζόν, οι αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή όμως, αναμένεται να είναι πολλές. Ήδη με κάποια πρόσωπα οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, ενώ με κάποια άλλα μένει μόνο να οριστικοποιηθούν κι επίσημα.

Το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής οι σίγουροι συνεργάτες της εκπομπής για την επόμενη σεζόν είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Και οι δύο φαίνεται να έχουν δώσει τα χέρια με την Barking Well Media, ώστε να βρίσκονται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, κάποια πρόσωπα που έχουν περάσει και ως guests από την εκπομπή το τελευταίο διάστημα, μαθαίνουμε πως έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, άρεσε πολύ και έχει αρκετές πιθανότητες για μια πιο μόνιμη παρουσία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πάντως, οι αλλαγές, οι επιλογές και οι τελικές αποφάσεις για την Super Κατερίνα ίσως κρατήσουν αρκετό διάστημα ακόμα, καθώς οι υπεύθυνοι επιθυμούν να επιστρέψουν με ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!