Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Κατερίνα Ζαρίφη συγκινημένη στο φινάλε: “Δεν είναι αποχαιρετισμός, εις το επανιδείν, τα λέμε”

Την τελευταία καλησπέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) και η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ έριξε αυλαία και με δάκρυα στα μάτια θέλησε να ευχαριστήσει συνεργάτες και τηλεθεατές για τη στήριξη στην «Οδό Ζαρίφη», με το κλίμα να είναι φορτισμένο στο πλατό.

«Μακάρι να σας τύχει να ζείτε σε ένα σπίτι με αυτούς εδώ τους ανθρώπους κάθε μέρα. Μπορεί να γίνει γιορτή η δουλειά; Μπορεί, ειλικρινά μπορεί. Έχω περάσει μία από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου, τα παιδιά με τα οποία δούλεψα ήταν όλοι ένας κι ένας», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Για μένα κάθε μέρα ήταν γιορτή στην Οδό Ζαρίφη και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για αυτό. Να σας πω ότι το ΟΡΕΝ έχει μία από τις καλύτερες ίσως ομάδες τεχνικών, ελπίζω να μην σας στεναχώρησα έστω και μία στιγμή. Ελπίζω να μην σας έχω δημιουργήσει ούτε μία άσχημη ανάμνηση, για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο», συμπλήρωσε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

«Μακάρι να κάνουμε πρεμιέρα όλοι μαζί του χρόνου, δεν με νοιάζει τι ώρα θα είμαστε. Με νοιάζει να είμαστε πάλι όλοι μαζί, να μετρηθούμε και να είμαστε όλοι εδώ οι ίδιοι. Δεν θα άλλαζα κανέναν για τίποτα», τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Θέλω να πω ότι δεν είναι αποχαιρετισμός. Εγώ ένα πράγμα θα πω: εις το επανιδείν. Σας αγαπώ πραγματικά και βαθιά… και τα λέμε, γεια!», κατέληξε η Κατερίνα Ζαρίφη με δάκρυα στα μάτια.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!