Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φάνης Μπολέτσης: “Με την Χρύσα ήμασταν πολύ κοντά…” – “Έσπασε” τη σιωπή του για όλα μετά το τέλος του Survivor

Ο τελικός του Survivor πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου, live στο Γαλάτσι και νικητής του ριάλιτι αναδείχθηκε ο Ντάνιελ Νούρκα, μετά από μία έντονη μονομαχία με τον Φάνη Μπολέτση. Μιας που ο πρώτος έκανε ήδη τις πρώτες του δηλώσεις μετά το παιχνίδι και μίλησε για όλους και για όλα, από την σύντροφό του, μέχρι και τους γονείς του αντιπάλου του και την αντίδρασή τους στη νίκη του – δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη – ο παίκτης που βγήκε δεύτερος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, το μεσημέρι της Παρασκευής 28/6.

Προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για όλα όσα πέρασε στο παιχνίδι ο μοναδικός παίκτης των μπλε που ήταν από την αρχή στον Άγιο Δομίνικο και ο πιο δυνατός αγωνιστικά σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία. Μίλησε για την κόντρα του με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και για την Χρύσα Χατζηγεωργίου με την οποία φημολογούνταν πως υπήρχε ένα ειδύλλιο όσο ήταν ακόμα μέσα και εκείνη, με τον ίδιο να τις κάνει αφιερώσεις μετά την αποχώρησή της.

Οι πρώτες δηλώσεις του Φάνη Μπολέτση μετά το τέλος του Survivor

«Θεωρώ ότι απλά επειδή και η Κατερίνα, όπως κι εγώ, είμαστε πάρα πολύ δυναμικοί χαρακτήρες, πολλές φορές και επειδή ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, τα συμφέροντά μας ήταν αντίθετα, ο καθένας ήθελε να κερδίσει και τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά και να κερδίσει η ομάδα του, οπότε νομίζω ότι αυτό δημιουργούσε μία ένταση, αλλά μόνο στους στίβους μάχης. Είναι αθλήτρια και νομίζω ότι και φέτος απέδειξε ότι είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια και άξιζε που έφτασε μέχρι εδώ. Είχα πει και πριν φτάσουμε στον τελικό ότι θα ήθελα να είναι στον τελικό», είπε αρχικά.

«Και με τον Γιώργο Γκιουλέκα η αλήθεια είναι ότι είχαμε μία πολύ διαφορετική σχέση με πάρα πολλές διακυμάνσεις. Ήταν ίσως το μοναδικό άτομο που είχα γνωρίσει στα casting. Αυτός και η Μαριλίνα. Οπότε είχαμε μία καλή σχέση. Στην πορεία του παιχνιδιού, όταν ξεκίνησε ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Οι πρώτες 30 μέρες ήταν φανταστικές. Καθόμασταν όλοι μαζί και λέγαμε ότι είναι σαν ψέμα, γιατί όντως περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα», πρόσθεσε.

«Με την Χρύσα ήμασταν πολύ κοντά, την συμπάθησα από την πρώτη μέρα. Κάναμε παρέα και με την Μαριλίνα και με την Ιωάννα, αλλά και με την Χρύσα. Μετά, όταν μπήκαν ο Τζέιμς και η Σταυρούλα, λίγο διαχωριστήκαμε. Ήταν κάτι που το συζητήσαμε όταν βγήκα. Ήταν κάτι που με στενοχώρησε, γιατί ήμασταν πάρα πολύ κοντά, έχουμε περάσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές και ήταν κάποιες καταστάσεις που η αλήθεια είναι ότι μέσα στο παιχνίδι δεν μπορείς να τις διαχειριστείς στο 100%. Θα κάνεις λάθη. Έκανα κι εγώ πολλά. Αλλά όταν βγαίνεις από το παιχνίδι σου μένουν μόνο τα γέλια και οι χαρές», κατέληξε χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!