Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στα γραφεία του ΑΝΤ1

Είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα για το οποίο ακούγονται και γράφονται πάρα πολλά σενάρια τους τελευταίους δύο μήνες, από όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το Mega Καλημέρα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι μία δημοσιογράφος που φαίνεται ότι διεκδικούν διάφορες εκπομπές ώστε να την εντάξουν στο δυναμικό τους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Στα γραφεία του ΑΝΤ1

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί πως μεταξύ άλλων, με την Αφροδίτη Γραμμέλη επιθυμεί συνεργασία τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και η Κατερίνα Καινούργιου. Η πληροφορία που μας ήρθε πριν από λίγο όμως, ίσως αλλάξει λίγο τα δεδομένα…

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Zappit λένε πως η γνωστή δημοσιογράφος εθεάθη πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του ΑΝΤ1, στη διεύθυνση προγράμματος, όπου και έμεινε αρκετή ώρα.  Με δεδομένο πως στο κανάλι του Αμαρουσίου θα γίνουν πολύ συγκεκριμένα προγράμματα από το ερχόμενο φθινόπωρο, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε για ποια εκπομπή μίλησε η Αφροδίτη Γραμμέλη και φυσικά αν πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!