Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέτρος Κουσουλός: Το απίστευτο “καρφί” για τη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της

Στη χθεσινή του εκπομπή στο OPEN, ο Πέτρος Κουσουλός άφησε αιχμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα στην οποία η 37χρονη νομικός έκανε λόγο για κάποιους που δε σέβονται το παιδί της.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» υπονόησαν ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου μιλά για τον ίδιο.

Όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός

«Θέλω να πληροφορήσω τους καλούς συναδέλφους ότι αυτά που λέει η Πολυζωγοπούλου στην ανακοίνωσή της δεν αφορούν εμάς. Αφορούσαν άλλες εκπομπές και συγκεκριμένη εκπομπή στην οποία έχει γίνει επιλεκτική διαρροή διαλόγων για πρόσωπα που προσπαθούν για επικοινωνιακούς λόγους να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα, και από μία σοβαρή ποινική υπόθεση, μιλάνε για τα μαχαιροπίρουνα, για τα ασημικά και για τα χρήματα. Μακριά από εμένα όλο αυτό το παιχνιδάκι που κάποιοι επιχειρείτε να στήσετε» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Σε άλλες εκπομπές αναφέρεται η κυρία Πολυζωγοπούλου κι αν θέλετε, μπορείτε κάλλιστα να την καλέσετε στο τηλέφωνο να σας πει ποια είναι η άποψή της. Γιατί αν μη τι άλλο, αυτή εδώ η εκπομπή δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας, ούτε έχει φωνάξει ποινικολόγους και δικηγόρους που να λένε ότι εδώ είναι βαλκάνια και εν πάση περιπτώσει δικαιολογείται η όποια συμπεριφορά ανθρώπου που έχει χτυπήσει τη σύζυγό του».  

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!