Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Παπαδάκης: “Έδωσε” on air το email που έλαβαν οι εργαζόμενοι του ANT1 – “Κοιμούνται δεν μας ακούνε…”

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε το πρωινό της Παρασκευής (28/6) ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε πως εστάλη email στους εργαζομένους του σταθμού να είναι «ευπρεπώς ντυμένοι» στις εγκαταστάσεις του καναλιού από την ερχόμενη Δευτέρα.

Όσα είπαν Παπαδάκης – Αναστασοπούλου

«Την κρύα μπλούζα που φοράει ο Μπαλιούσης γιατί δεν την έχουμε σχολιάσει μέχρι τώρα; Αυτές πού τις βρίσκεις και τις αγοράζεις; Α η Ειρήνη σου τις βρίσκει; Ωραία είναι τότε», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου για τον οπερατέρ της εκπομπής, δίνοντας την πάσα στον παρουσιαστή να μιλήσει για το θέμα.

«Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;», ρώτησε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης τον συνεργάτη του.

«Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη συνεργάτιδά του να παρατηρεί: «Θα κυκλοφορούμε όλοι με κοστουμάκια. Τι θέλεις; Ξύνεσαι τώρα, βρε Γιώργο, τι θέλεις;».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!