Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αναστασία Γιάμαλη: “Λύγισε” στο τελευταίο δελτίο στο Kontra Channel μετά την μεταγραφή της στο Mega

Η Αναστασία Γιάμαλη είπε οριστικά αντίο στους τηλεθεατές της από το Kontral Channel στο τελευταίο της δελτίο ειδήσεων, λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα από τη νέα σεζόν στο Mega.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στη μεταμεσονύκτια εκπομπή που παρουσιάζει, ευχαριστώντας παράλληλα τους συνεργάτες και την ομάδα της. Η Αναστασία Γιάμαλη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της στα τελευταία της λόγια.

“Λύγισε” στο τελευταίο δελτίο στο Kontra Channel

«Πέντε χρόνια σε αυτή τη δύσκολη βάρδια δεν μπαίνουν εύκολα σε λέξεις και δεν βρίσκουν εύκολα επίλογο. Μόνο ευχαριστώ θέλω να πω κλείνοντας, ευχαριστώ το Kontra Channel και τον Ανδρέα Κουρή που με πίστεψαν πριν πέντε χρόνια και μου εμπιστεύτηκαν τη δυνατή και δύσκολη ζώνη. Τότε ήμουν μια επιλογή έξω από το κουτί. Ανδρέα ευχαριστώ για την ευκαιρία. Νομίζω πήγαμε καλά. Ευχαριστώ κάθε άτομο που συνεργαστήκαμε για να βγει αυτή η εκπομπή, τεχνικούς και δημοσιογράφους για να βγει αυτή η βάρδια» αναφέρει αρχικά η δημοσιογράφος.

«Σε αυτά τα πέντε χρόνια μάθαμε πολλά, εγώ τα περισσότερα. Κατασταλάξαμε στο είδος της δημοσιογραφίας που θέλουμε να υπηρετούμε, μια δημοσιογραφία που δίνει φωνή στην κοινωνία, που μεροληπτεί υπέρ των ευάλωτων… Ενοχλήσαμε κιόλας και για εμάς αλλά και για μένα το να ενοχλώ είναι παράσημο… Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ για την αγάπη, ήταν σπουδαίο το ταξίδι και θα τα ξαναπούμε. Χαλάλι το ξενύχτι, χαλάλι και το ότι πέντε χρόνια τώρα δεν έχουμε δει καμία δύση ηλίου με τους ανθρώπους μας. Καλό ξημέρωμα σε όλους, εις το επανιδείν» συμπλήρωσε η Αναστασία Γιάμαλη και «έσπασε» η φωνή της από τη συγκίνηση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!