Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Και επίσημα στον ΣΚΑΙ το Still Standing με τον Χρήστο Φερεντίνο

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Still Standing», που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου, έρχεται εντελώς συναρπαστικό τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ!

Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να υποδεχθεί τους παίκτες που πατούν γερά στις γνώσεις τους και δεν σκοπεύουν να αφήσουν κανέναν από τους αντιπάλους τους… όρθιο! Χιούμορ, γνώσεις, γρήγορα αντανακλαστικά, ταχύτητα και… ελεύθερες πτώσεις συνθέτουν το puzzle του πιο διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού «Still Standing», που υπόσχεται να γεμίσει τα απογεύματά μας!

 

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Still Standing», που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου, έρχεται εντελώς συναρπαστικό τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ!

Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να υποδεχθεί τους παίκτες που πατούν γερά στις γνώσεις τους και δεν σκοπεύουν να αφήσουν κανέναν από τους αντιπάλους τους… όρθιο! Χιούμορ, γνώσεις, γρήγορα αντανακλαστικά, ταχύτητα και… ελεύθερες πτώσεις συνθέτουν το puzzle του πιο διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού «Still Standing», που υπόσχεται να γεμίσει τα απογεύματά μας!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!