Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αφροδίτη Γραμμέλη: “Του χρόνου θα με δείτε σε ζωντανή εκπομπή και ψυχαγωγική”

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στον Πάνο Παπαδόπουλο αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και στα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη

«Είχα πει πέρυσι ότι θα είναι πολύ δύσκολη η φετινή σεζόν και χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα, αλλά φοβάμαι πως η επόμενη θα είναι πολύ δυσκολότερη. Όλα θα είναι στο φάσμα των περικοπών, των μειώσεων και των αλλαγών. Στον ΑΝΤ1 έχει αρχίσει εδώ και καιρό μία συζήτηση για το Σαβ/κο. Επιμένω ότι η Μαρία Αναστασοπούλου είχε ενημερώσει τον ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο ότι δεν θα είναι στο «Καλημέρα Ελλάδα». Εφόσον η Φαίη Μαυραγάνη αποχωρεί, ήταν κάπως λογικό ο ΑΝΤ1 να θέλει να έχει μία εκπομπή, η οποία να έχει κι ενημέρωση και ψυχαγωγία και νομίζω ότι βασίζεται επάνω σε ένα πολύ επιτυχημένο project, όπως είναι αυτό που έχει η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Μπέττυ η ίδια είπε ότι δεν θέλει να το στηρίξει και την τιμά αυτό. Η Μπέττυ δεν είναι δημοσιογράφος, είναι παρουσιάστρια στη ψυχαγωγία, showoman, είναι κάτι άλλο» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Δεν νομίζω ότι είναι σίγουρο στο δίδυμο που θα τη διαδεχθεί, ειδικά στην απόφαση που θα πάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ας είμαστε επιφυλακτικοί γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά. Προηγείται το Mega καθώς έχει ακόμα ενεργό συμβόλαιο. Ξέρω ότι ο Θανάσης Πάτρας αυτή τη στιγμή θα είναι πολύ χαρούμενος γιατί του αξίζει αυτό που συνέβη και θέλω να αφήσω τον χρόνο να κυλήσω, να οριστικοποιηθεί και μετά θα μιλήσω. Πιστεύω πολύ και στους δύο. Δεν θα μπορούσατε να με δείτε ούτε δίπλα τους ούτε ανάμεσά τους.

Του χρόνου θα με δείτε σε κάποια εκπομπή σαν κι αυτές που με βλέπετε ζωντανή και ψυχαγωγική. Υπάρχει μία προφορική συμφωνία, η οποία πρέπει να οριστικοποιηθεί με τις υπογραφές» πρόσθεσε.

«Η Φαίη Σκορδά στο Mega δεν έχει υπογράψει ακόμα. Με το καλό και περιμένουμε. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν μπορεί να μην έχει προτάσεις. Είναι μία πανέξυπνη παρουσιάστρια, είναι εξίσου ευφυής κι απολαυστική. Για το Open θέλω να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα επί της ουσίας και στη συνέχεια να γίνουν οι κατάλληλες συζητήσεις και προτάσεις. Η Κατερίνα Ζαρίφη θα αποφασίσει το καλύτερο για εκείνη. Τη Δανάη Μπάρκα δεν είναι θέμα αν τη βλέπω εγώ μεσημέρι, αλλά αν τη βλέπει το Mega» σχολίασε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!