Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής σε απίστευτο καβγά on air – “Πιστεύεις ότι αυτό που κάνεις εσύ είναι ωραίο;”

Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής «αρπάχτηκαν» στον αέρα του Πρωινού με αφορμή τα όσα έγιναν ανάμεσα στην Αθηναΐδα Νέγκα και τη Μαρίνα Σάττι και τη μετέπειτα δήλωση της δημοσιογράφου/παρουσιάστριας για το σκηνικό στα MAD VMA 2024.

Αφού προβλήθηκε η συγκεκριμένη δήλωση της Αθηναΐδας Νέγκα και ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να τοποθετηθεί, διακόπηκε από τον Γιώργο Λιάγκα πριν από την ολοκλήρωση της πρότασής του.

Αυτό φαίνεται ότι τον ενόχλησε και δεν θέλησε να συνεχίσει τη σκέψη του. «Εγώ σε αυτά που έλεγες διαφωνούσα, αλλά σε άφησα να πεις τη γνώμη σου ολοκληρωμένα. Είπα μία πρόταση και σταμάτησα. Χαίρεται, ευχαριστώ πολύ. Συνεχίστε!» είπε σε έντονο ύφος ο Βαγγέλης Περρής.

Ο διάλογος 

Ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε ως έξης:

Γιώργος Λιάγκας: Έκανες κι εσύ το κομμάτι σου. Θα παίξεις κι εσύ στα site. Μπράβο! Έκανες κι εσύ την επανάστασή σου.

Βαγγέλης Περρής: Τι έκανα; Σοβαρά τώρα, σοβαρά τώρα; Άφησε με να πω μία ολοκληρωμένη σκέψη. Μία!

Γιώργος Λιάγκας: Έκανες επανάσταση για να παίξεις στα site. Μα σοβαρά σε Βαγγέλη; Κάνεις ολόκληρο θέμα επειδή κάναμε διάλογο;

Βαγγέλης Περρής: Έχω ξεκινήσει να πω μία κουβέντα και με διακόπτεις για να πω μία κουβέντα. Έχεις εννοήσει αυτό που είπες προηγουμένως, άσε με να πω μία σκέψη. 

Γιώργος Λιάγκας: Κάντε έναν σύλλογο παραπονούμενων από τον Λιάγκα. Αυτό που κάνεις δεν είναι ωραίο. Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις.

Βαγγέλης Περρής: Σοβαρά τώρα; Πιστεύεις ότι αυτό που κάνω εγώ δεν είναι ωραίο; Πιστεύεις ότι αυτό που κάνεις εσύ είναι ωραίο;

Γιώργος Λιάγκας: Δεν θέλω ούτε να καταπιέζεστε, ούτε ότι δεν ωφελήστε από την παρουσία σας σε αυτήν εδώ την εκπομπή. Με τιμάτε. Καταπιέζεσαι δηλαδή; Κάνουμε έναν διάλογο που θα παίξουμε πρώτο θέμα στα site που δεν είναι ωραίος…

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!