Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Κόλαφος” ο Γιώργος Λιάγκας on air για τον Κυριάκο Βελόπουλο: “Παίρνετε εκατομμύρια, λαοπλάνος, ψεύτης, μας στέλνετε στον Καιάδα”

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε σκληρή απάντηση στον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης, μετά τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος για το Gay Pride.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Απέχω παρασάγγας αισθητικά από τον κ. Βελόπουλο, από όλη αυτή τη χυδαιολογία που εκφράζει και εκπέμπει καθημερινά. Εγώ παίρνω έναν καλό μισθό, εσείς παίρνετε κάποια εκατομμύρια που τα πληρώνω εγώ. Εμένα δεν με πληρώνετε εσείς, εμένα με πληρώνει ο Κυριακού. Εσάς σας πληρώνω εγώ, αυτή είναι η διαφορά μας. Άρα, εγώ που σας πληρώνω έχω δικαίωμα να σας κρίνω. Από τη δική μου τσέπη κ. Βελόπουλε παίρνετε κάποια εκατομμύρια επιχορήγηση, επειδή όντας λαοπλάνος και ψεύτης εν πολλοίς πείθετε το 10% του κόσμου ότι είστε ο νέος εθνοσωτήρας πουλώντας ελληνική σημαία από πίσω, στο πέτο, φορώντας κομποσκοίνια. Αυτή είναι η διαφορά μας, εσείς το πουλάτε, εγώ το αισθάνομαι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Αυτό που έκανε ο κ. Κασσελάκης, που έβαλε την ομοφυλοφιλία στην πρώτη τάξη της δημόσιας ατζέντας και του δημόσιο διαλόγου, το είδαμε σε εικόνα… Πιστεύω ότι αυτή η εικόνα μας έχει πάει μπροστά γιατί εκεί που κάποια στιγμή οι γονείς ντρεπόντουσαν για τα παιδιά που ήταν ομοφυλόφιλα και τα έκλειναν μέσα σε ένα σπίτι σαν νέο Κωσταλέξι, όταν βλέπουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγάζει έξω βόλτα τον άντρα του και δεν ντρέπεται γι’ αυτό, άρα και ο γονιός με το ομοφυλόφιλο παιδί σε ένα ορεινό χωριό δεν θα ντρέπεται για το παιδί του. Αυτό ως κοινωνία μας πάει μπροστά».

«Θεωρώ ότι μπορεί να μην είμαστε ίδιοι, αλλά είμαστε ίσοι και το πρόβλημα το δικό σας είναι ότι δεν κατανοείτε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και έχουμε ίσα δικαιώματα. Θεωρείτε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι ενός κατώτερου θεού, δεν τους βλέπετε ως ίσους και αυτό είναι το πρόβλημά σας. Δείτε πρώτα ότι οι άνθρωποι γεννηθήκαμε για να είμαστε ίσοι και όχι ίδιοι και θα γίνετε καλύτερος άνθρωπος και πιθανό να πείσετε ένα μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου να σας ψηφίσει», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι αυτή η ηλιθιότητα που τον δέρνει», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και κατέληξε λέγοντας: «Είπε κάτι και για τους χωρισμένους ότι είμαστε λάθος, δεν είμαστε Χριστιανοί… Δηλαδή είναι καλύτερο να μένεις σε ένα γάμο και να σαπίζεις τη γυναίκα σου στο ξύλο, αλλά να μένεις σε ένα γάμο μέσα γιατί πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και δεν πειράζει να την σαπίζεις την άλλη στο ξύλο ή να σαπίζει η γυναίκα τον άντρα στον ξύλο, μπορεί να είναι και η γυναίκα κακοποιητική.

Να μένεις σε έναν γάμο κατεστραμμένο, να υποφέρεις εσύ, η γυναίκα σου και τα παιδιά σου, από το να παραμένεις υγιώς όχι κάτω από την ίδια στέγη, γιατί δεν θα είσαι χριστιανός, προοδευτικός και δεν θα έχεις το φως στη ζωή σου. Είδαμε το φως με τον Βελόπουλο. Σήμερα ποινικοποίησε και τους χωρισμένους.  Καταλαβαίνουμε τώρα ότι στον σύγχρονο Καιάδα άμα κυβερνήσει ο κ. Βελόπουλος, εκτός από του gay θα πάμε και οι χωρισμένοι. Τώρα μπαίνω κι εγώ στον Καιάδα».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!