Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά – Αιχμές κατά ΑΝΤ1 για Μαγγίρα: “Το να πας να βρεις ένα μοντέλο Λιάγκα, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι”

Με την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1 ασχολήθηκε και η εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Με αφορμή το ζήτημα της διαφωνίας που προέκυψε, ότι δηλαδή το κανάλι θέλει μια infotainment εκπομπή και η παρουσιάστρια μια καθαρά ψυχαγωγική, η Φαίη Σκορδά, η οποία τηλεφώνησε τις προηγούμενες ημέρες στην Μπέττυ Μαγγίρα, έκανε μια συγκεκριμένη τοποθέτηση με αναφορά και στον Γιώργο Λιάγκα.

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

«Αποφάσισαν ότι η εκπομπή πρέπει να είναι σε ένα άλλο μοντέλο, το οποίο θεωρώ ότι της το πρότειναν για να της το προτείνουν. Είναι δυνατόν; Δεν θεωρώ ότι βλέπουν στην Μπέττυ Μαγγίρα το πρόσωπo που θα θέλει να καλύψει το infotainment», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και συνέχισε σε πιο έντονο ύφος:

«Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκπομπές ίδιες; Θα το πω ξεκάθαρα, γιατί δεν θέλω να αναφερθώ αλλά αγαπώ την Μπέττυ. Το ότι το Πρωινό αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή, ο οποίος το κάνει πολύ καλά, είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος. Συγγνώμη. Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι».

«Έχει να κάνει με τα χρόνια εμπειρίας, με το τι έχει καλύψει ο κάθε άνθρωπος, με το τι έχει κάνει. Δε γίνεται. Δηλαδή, βρίσκω κάτι και αυτό κάνει σώνει και ντε επιτυχία;», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!